L’edil de Festes de Vila-real convoca a Junta i a Consell per a proposar la suspensió dels actes de Sant Pasqual

551

Actualitat Diària

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Vila-real, Diego A.Vila, es reunirà de manera telemàtica amb la Junta de Festesi convocarà també pel mateix sistema als membres del Consell de Festesper a proposar la suspensió de les celebracions patronals en honor a Sant Pasqual a causa de la situació de la crisi sanitària per la Covid-19. Els festejos estan programats del 15 al 24 de maig però, atesa la intenció del Govern central de prorrogar el decret de l’estat d’alarma i vista l’evolució de la pandèmia i les seues conseqüències econòmiques, l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, considera que “la nostra prioritat ha de ser ara treballar per a, entre tots, superar aquesta crisi sanitària i centrar els nostres esforços a poder invertir els recursos municipals a ajudar a les persones i a l’economia”.

El regidor de Festes es reunirà a través de videoconferència amb la Junta de Festes, de la qual forma part també la Comissió de Penyes, per a traslladar la postura de l’equip de govern sobre la suspensió dels festejos patronals de maig. A més, també convocarà al Consell de Festes, òrgan en el qual estan representats tots els grups municipals de l’Ajuntament, per a una sessió telemàtica en la qual es plantejarà la proposta del govern. “Creiem que la millor opció és suspendre els actes de maig imirar a les festes de setembre quan esperem ja poder retrobar-nos amb les nostres tradicions”, explica Diego A.Vila.

Cal destacar que la convocatòria del Consell de Festes de manera telemàtica es produeix ara perquè va ser divendres passat quan es va emetre la resolució d’Alcaldia en la qual es reprenia la convocatòria d’òrgans col·legiats a través de mitjans electrònics. De fet, aquest dimarts la Junta de Govern es reunirà per videoconferència de manera que tots els regidors membres participació a distància, a excepció de l’alcalde que sí que estarà presencialment a l’Ajuntament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací