Onda posarà en marxa nous serveis d’assessorament i cerca d’inversions per als comerços

805

L’ajuntament i la Cambra de Comerç també col·laboraran per a promocionar a nivell internacional els polígons industrials de la localitat

Actualitat Diària

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i la president de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª Dolores Guillamón, han acordat posar en marxa nous serveis d’assessorament individualitzats i cerca d’inversions per als comerços d’Onda.

Ballester ha explicat que “estem al costat del comerç de la nostra ciutat i invertirem i posar en marxa tots els serveis individualitzats per a ajudar-los en tot el possible. I la Cambra de Comerç és l’entitat que està més ben preparada i té als millors professionals per a posar-los a la disposició dels comerciants onders.

A més l’Ajuntament d’Onda, al costat de la Cambra de Comerç, activaran una plataforma que promocionarà a nivell internacional les naus i parcel·les industrials i per a captar nous inversors i generar ocupació.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat que aquesta plataforma “és necessària per a oferir un valor afegit al sòl industrial de la ciutat, un fet que el diferencia i li permeta competir, i ajudarem al fet que instal·len empreses per a generar llocs de treball”.

Ballester i el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella s’han reunit amb María Dolores Guillamón, presidenta de l’entitat per a sumar sinergies i conéixer les instal·lacions que ofereix l’entitat a la província.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací