L’Ajuntament d’Onda posa en marxa la neteja i el manteniment de camins rurals de la localitat

888

Un total de 28 operaris netejaran i milloraran les diferents zones de la localitat durant els mesos de juliol i agost

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa la neteja de camins rurals. Aquesta mateixa setmana ha donat començament la labor de les brigades forestals i han començat per netejar els camins rurals de la zona de Beniparrell. Tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Juan López, “aquests empleats es dividiran en dos torns, de 14 treballadors cadascun, entre els mesos de juliol i agost i la seua labor serà fonamental ja que aniran condicionant els camins rurals d’Onda”.

Tal com adverteix el regidor, és fonamental per al nou equip de govern d’Onda el manteniment de la ciutat. “Tant les zones rurals com els diferents barris de la localitat veuran com es millora la neteja i el manteniment de forma constant”.

De fet, López explica que hi ha moltes zones d’Onda en la qual “durant els mesos d’estiu es desplacen els veïns per a passar l’època estival” i “intentarem arribar a totes les àrees d’Onda que necessiten una neteja constant i un condicionament”.

El responsable de l’urbanisme explica que “tenim previst millorar les diferents zones de la localitat i prioritzar la neteja de camins i zones que han estat abandonades en els últims temps”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací