Onda instal·larà un embarcador en el pantà del Sitjar

A més es construirà una instal·lació fixa de neteja i desinfecció de les embarcacions utilitzades, per a evitar la propagació de la plaga de la clòtxina zebra

1245

A més es construirà una instal·lació fixa de neteja i desinfecció de les embarcacions utilitzades, per a evitar la propagació de la plaga de la clòtxina zebra

Actualitat Diària

El nou equip de govern a l’Ajuntament Onda ja ha posat en marxa la construcció d’un embarcador i una zona d’oci en el pantà del Sitjar. En els pròxims mesos començaran les obres, gràcies a la concessió concedida en 2015 per les gestions de l’anterior equip de govern del PP d’Onda en la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i que “incomprensiblement va ser paralitzat pel quatripartit d’esquerres durant 4 anys”, ha assegurat el regidor de ciutat saludable, Paco Pastor.

El projecte contempla la instal·lació d’un *pantalán flotant en l’embassament amb una passarel·la d’accés a aquest.

A més es construirà una instal·lació fixa de neteja i desinfecció de les barques, piragües o material de navegació utilitzat, per a evitar la propagació de la plaga de la clòtxina zebra, i un edifici de magatzem.

Paco Pastor, al costat de la regidora de Turisme, María Baila, han visitat la zona al costat de l’equip encarregat de la redacció del projecte per a començar a convertir a Onda en un referent per a aquest tipus de turisme sostenible.

De fet, Pastor ha explicat que “volem recuperar la imatge d’Onda com a ciutat turística, ciutat que acull i que té infinites possibilitats. El projecte crearà treball en una activitat lligada a l’esport i turisme de naturalesa”.

El projecte obrirà noves oportunitats turístiques ja que possibilitarà la pràctica d’esports d’aventura

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací