Onda i ASEBEC exposen en CEVISAMA l’evolució de la maquinària ceràmica

629

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda, a través del Museu del Taulell Manolo Safont, i l’Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària i Béns d’Equip per a la Indústria Ceràmica (ASEBEC) han muntat una exposició única de maquinària antiga per a la fabricació de taulells. La mostra es pot visitar en el pavelló 8 de CEVISAMA.

Es tracta d’una mostra que, a partir de fotografies i algunes significatives màquines i eines, resumeix l’evolució tècnica haguda en la fabricació de taulells durant els segles XIX i XX.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat del seu equip de govern ha visitat durant aquest matí l’exposició que ha despertat gran interés entre els assistents de la fira internacional de la ceràmica. En la visita també han participat el president de ASEBEC, Juan Vicente Bono, i el secretari de l’associació, Juan José Martínez.

“Onda és sinònim de talent ceràmic i bona culpa d’això la tenen els fabricants de maquinària que, any rere any, ens consoliden en l’avantguarda de la innovació ceràmica, fonamental per a continuar creixent en aquest sector tan competitiu i continuar sumant oportunitats”, ha destacat Ballester.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací