Onda presenta el Pla Estratègic Turístic a Fitur amb l’objectiu d’atraure mes visitants

1311
Ximo Puig, Presidente de la Generalitat, junto Alcalde de Onda, Ximo Huguet y Javier Moliner, Diputación. En Fitur

En 2017 s’han batut rècords de visitants en el Museu del Taulell Manolo Safont amb més de 20.000 persones i en el castell amb 50.000 visites

Actualitat Diària

Onda torna a estar present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR), per a desplegar tota la seua oferta turística davant els milers de visitants que es donaran cita fins al pròxim 21 de gener. “Enguany, a Onda s’han aconseguit dades molt positives en aquesta matèria com a conseqüència de les accions que s’estan realitzant per a impulsar el turisme en la localitat. És per açò que hem tornat a Fitur, amb l’objectiu de mostrar al món sencer les possibilitats que ofereix la nostra ciutat i seguir avançant cercant noves idees per a aconseguir augmentar les xifres de 2017”, ha informat l’alcalde Ximo Huguet.

Huguet, juntament amb el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Bádenas, i en presència del President de la Generalitat, Ximo Puig, i el Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha mostrat en la fira de Madrid el Pla Estratègic Turístic en el qual treballen conjuntament amb l’objectiu d’atraure més visitants a Onda.

En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que, en 2017, “el turisme ha tingut un impacte molt positiu a Onda: s’han batut rècords de visitants tant en el Museu del Taulell Manolo Safont, que ha rebut a més de 20.000 persones; com en el castell, que ha registrat quasi 50.000 visites enguany. A més, s’han realitzat nombroses fires i esdeveniments culturals que, juntament amb la implicació de la ciutadania, han servit per a atraure turistes i, per tant, per a dinamitzar l’economia de la localitat.

També ha sigut un any en el qual s’ha consolidat la marca Onda Ciutat Saludable, convertint-se en referent quant a esdeveniments esportius en tota la zona i atraient a turistes interessats en el turisme esportiu i de naturalesa”.

Una altra de les accions que ha es realitzat des de l’Ajuntament és el reforç de la presència d’Onda en fires de turisme, així com les reunions amb touroperadores i agències en diferents punts d’Espanya, motiu pel qual Onda està en Fitur. “Amb aquestes accions, hem constatat que Onda es va coneixent cada vegada més per la qualitat que ofereix al turista, tant referent a la cultura, com en gastronomia, naturalesa, oci, etc.

L’Agència Valenciana de Turisme va lliurar fa pocs mesos a la ciutat un premi pel seu compromís amb el turisme ètic i sostenible, la qual cosa demostra que s’està treballant en bona adreça”, ha recordat Huguet. Finalment, l’Ajuntament ha presentat en la fira les últimes novetats en aquesta matèria.

“Hem realitzat un esforç per a convertir Onda en una ‘Smart City’, instal·lant pantalles intel·ligents que ja estan aportant informació cultural, de serveis i activitats a veïns i visitants”, ha destacat Huguet, qui ha assenyalat que, “de moment, hi ha tres en marxa: la primera en la Tourist Info de la localitat, una altra en el castell, i l’última en la zona esportiva d’Onda”.

En aquesta línia, l’alcalde Huguet ha explicat que, “aquesta actuació suposa un impuls per a la ciutat. Hem situat a Onda en el mapa de les ‘ciutats intel·ligents’, la qual cosa comporta una inversió en tecnologia i innovació, aconseguint adaptar-nos als nous temps i les necessitats de la població”. Amb aquest projecte, l’Ajuntament que lidera Huguet torna a millorar la comunicació en la ciutat i, a partir d’ara, els visitants disposen a Onda de tres oficines de turisme virtuals que resulten molt cridaneres i atractives, al mateix temps que ofereixen de forma senzilla i intuïtiva informació al visitant.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací