Onda finalitza una multitudinària Fira de Sant Miquel plena d’activitats i concerts

En l'últim dia els visitants han assistit a tallers gastronòmics de cocteleria i berenar saludable

1229

Actualitat Diària

La Fira de Sant Miquel ha finalitzat avui amb un gran èxit de participació durant els quatre dies de celebració. Centenars de persones d’Onda i de poblacions properes no han volgut perdre’s les activitats comercials, gastronòmiques i musicals organitzades per a la XVII edició. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, destaca que “s’han complit els objectius proposats, ja que la fira ha donat visibilitat al xicotet comerç local i ha dinamitzat la ciutat amb diverses propostes d’oci durant tot el cap de setmana, la qual cosa ha atret tant a onders com als visitants d’altres localitats. Cal valorar la col·laboració de diferents àrees del consistori per a dur a terme un esdeveniment com aquest, que s’ha desenvolupat sota la coordinació de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde, Ángel Badenas”.

La Fira Gastronòmica La Miqueleta i el Miquelfest han aconseguit consolidar-se com a activitats paral·leles a les tradicionals de la Fira de Sant Miquel. Aquests esdeveniments han tingut una bona acceptació per part del públic que ha acudit als diversos tallers que oferien. Més de 30 comerços han pogut beneficiar-se de la gran afluència d’assistents que han decidit fer les seves compres en aquest esdeveniment. El consum en hostaleria local també ha augmentat, doncs molts dels assistents a la fira s’han decantat per a menjar i sopar fora de casa, omplint els restaurants d’Onda.

En l’últim dia els visitants han assistit a tallers gastronòmics de cocteleria i berenar saludable, activitats i tallers per a xiquets i xiquetes, a més de les actuacions musicals com el grup Los Simples i l’animació musical itinerant. L’alcalde agraeix “la col·laboració i implicació de les associacions locals com Hosturionda i Onda Centre Comercial i la gran coordinació i el treball conjunt que ha realitzat el consistori entre les diferents àrees, per a fer créixer cada any la Fira de Sant Miquel. Aquest equip de govern ha apostat des del primer dia en la potenciació de les activitats que puguen suposar una diversificació de la nostra economia i una atracció de visitants. Sabem que tenim un gran patrimoni natural i cultural i ho volem mostrar a quanta més gent millor”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací