Onda crea una plataforma online per a demanar cita prèvia amb el Govern local

Els veïns d'Onda que disposen d'Internet, solament han de visitar el portal web i triar el dia i l'hora de manera immediata

1227

ActualitatDiària

L’Ajuntament d’Onda que dirigeix l’alcalde Ximo Huguet segueix fent més còmodes i modernitzant progressivament els canals de comunicació amb els veïns. A través del portal web  i entrant a ‘Cita prèvia’, els onders poden sol·licitar cita amb l’alcalde i amb els regidors de l’equip de govern i, a més,  consultar l’agenda pública d’alcaldia.  També, s’ha afegit un enllaç en la web municipal, a l’apartat ‘Ajuntament, agenda de l’alcalde’, per a accedir.

Així, a partir d’ara, els veïns d’Onda que disposen d’Internet, solament han de visitar el portal web i triar el dia i l’hora de manera immediata i amb una simple gestió. No obstant açò, els veïns que no tinguen accés a Internet, poden seguir sol·licitant la cita prèvia a l’Ajuntament, com es venia fent fins al moment.

Aquesta eina online se suma a les quals ja ha implantat l’Ajuntament d’Onda en els últims tres anys per a major comoditat dels veïns i per a fomentar la participació i la transparència, com són el Portal de Transparència o la plataforma ‘Onda Participa’. D’aquesta manera, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet demostra una vegada més el seu compromís amb la transparència i, alhora, facilita que als ciutadans d’Onda es puguen comunicar de forma més directa i ràpida amb l’òrgan municipal. “Escoltar i atendre a la ciutadania és una prioritat per a aquest equip de govern. Som consistents que a través del contacte directe amb els veïns podem arribar a conèixer de forma més exacta les seves inquietuds i sol·licituds. Avui Internet ens brinda la possibilitat d’estar més prop d’ells i, per açò, aprofitem aquesta eina per a agilitar les respostes a les seves sol·licituds, podent arribar a millorar la qualitat tant dels serveis públics municipals com el seu dia a dia”, ha destacat l’alcalde.

Cal recordar que, amb l’entrada d’aquest equip de govern, l’alcalde ha mantingut entre les seves prioritats una constant atenció directa al ciutadà a través de cites a l’Ajuntament. A més, l’alcalde realitza periòdicament visites als barris amb la intenció de conèixer directament les demandes i les necessitats  dels veïns. En aquesta línia, Huguet ha explicat que “des de la nostra entrada al govern, hem anat realitzant totes les accions necessàries per a acostar l’Ajuntament a tots els ciutadans d’Onda. Per a nosaltres és una prioritat que els veïns tinguen accés a les dependències municipals i que la comunicació siga ràpida, directa i eficaç. Volem que la institució siga oberta i propera per a la ciutadania, per açò seguirem escoltant als ciutadans i fent tot el que estiga en les nostres mans per a donar resposta a les seves demandes”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací