Oltra agraeix a Sichuan (la Xina) la donació de material de protecció sanitària a la Comunitat Valenciana

594

Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha rebut diversos lots que inclouen màscares i vestits de protecció coneguts com a ‘bus’

Actualitat Diària

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha agraït a les autoritats governamentals de la província xinesa de Sichuan l’enviament gratuït de material de protecció sanitària a la Comunitat Valenciana per a poder fer front a la pandèmia de Covid-19.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha rebut diversos lots que inclouen màscares i vestits de protecció coneguts com a ‘bus’, que cobreixen des del cap amb una caputxa, fins als turmells i se segellen amb una cremallera frontal.

En total, són prop de 20.500 màscares i 500 vestits de bus que hui mateix ja han començat a repartir-se entre els serveis i recursos dels serveis socials, començant pel sector residencial d’infància i adolescència. Les caixes de material venien acompanyades pel següent missatge: “Malgrat la distància, Sichuan està amb València”.

“Els llaços d’agermanament entre la Comunitat Valenciana i la província de Sichuan són ara més fortes i més sentits en un moment en què un virus ens ha posat la vida al límit”, ha afirmat Oltra, qui ha afegit que aquesta donació demostra que Sichuan “segueix de prop els esdeveniments dels valencians i valencianes”.

En aquest sentit, la vicepresidenta ha celebrat que el viatge institucional que el mes d’octubre passat va realitzar, juntament amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, a aquesta zona de la Xina amb motiu de l’agermanament entre totes dues regions, vaja a tindre repercussions no sols en l’àmbit econòmic i cultural, sinó també quant al “afecte entre dos pobles que es cuiden”.

D’altra banda, la vicepresidenta ha volgut mostrar també el seu agraïment a l’empresa TIBA d’operacions logístiques per córrer amb les despeses en el trànsit duaner del material.

Els equips de protecció se sumen així a la resta de material que la Conselleria d’Igualtat disposa gràcies a la contractació i fabricació per part d’empreses de la Comunitat Valenciana com Cotoblau, Marie Claire, Ramón Espí, Funcotex, Creacions Euromoda, Grup Seripafer Alcoi, l’Institut de Biomecànica de la UPV, Torreval Llevant, Kanban i NV Evolutia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací