Obert el nou carril bici de Betxí que enllaça el nucli urbà amb els polígons industrials

782

Després de dos mesos activitat, la nova infraestructura permetrà l’accés de centenars de veïns al seu lloc de treball de forma sostenible

Actualitat Diària

Ja està obert el nou carril bici que enllaça el nucli urbà de Betxí amb els polígons industrials del Canyaret i del Moli-llop. Després de dos mesos d’intensa activitat, la nova infraestructura permetrà l’accés de centenars de persones al seu lloc de treball de forma sostenible, a peu o en bicicleta.

A més a més, el nou carril suposa de facto l’anellament amb la via ciclable que va paral·lela a l’autovia CV-10, de forma que s’estableix un circuit circular per a la pràctica de l’esport entre els veïns i veïnes de la localitat de la Plana Baixa.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha apuntat que “esta nova via suposa un pas més en el nostre pla de mobilitat urbana sostenible per afavorir el desplaçament de les persones caminant o en bicicleta”. Així mateix, el primer edil ha ressaltat que “és una gran notícia que des del primer dia este nou itinerari ja ha sigut transitat per desenes de persones, perquè demostra que és útil per a la gent”.

A més a més, la nova infraestructura ja connecta amb la passarel·la peatonal sobre el riu Sec que es va obrir la setmana passada i per tant es pot enllaçar també amb els centres educatius de la localitat. El nou carril bici ha comptat amb un pressupost de vora 100.000 euros, dels quals l’IVACE ha aportat un 80% del total, dins de la subvenció de millora i modernització dels polígons industrials.

Setmana valenciana

En este context, cal recordar que el pròxim diumenge a les 11.00 hores partirà des de Betxí l’última etapa de la Setmana Femenina Valenciana, una de les curses més importants del calendari cilista internacional per a dones. S’espera que més de 170 corredores pertanyents als equips més importants del món es donen cita al municipi per disputar el que serà la jornada decisiva de la prova i que conclourà en Vila-real

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací