Nules treballa per donar nous usos als museus locals i ha presentat una actvitat d’escapisme

724

L’acció està dissenyada per a grups i es portarà a terme durant tot el mes de març a la Medallística Emrique Giner

Actualitat Diària

Des de l’Ajuntament de Nules es treballa per a donar un impuls nou als museus locals, de manera que entre les iniciatives noves cal destacar una sèrie de noves activitats organitzades per a promocionar i dinamitzar-los.

En aquest sentit es presenta l’Escapisme “El misteri del Benicató”, una activitat d’investigació dissenyada per a grups d’adults o adolescents majors de 12 anys que es portarà a terme al Museu de Medallística Enrique Giner al llarg de tot el mes de març.

Aquesta activitat començarà el pròxim divendres 1 de març i es farà de dimarts a dissabte amb dos horaris possibles de 18 a 19 hores i de 19 a 20 hores, ja que la durada màxima de l’activitat és d’una hora. De fet, l’activitat és gratuïta però cal reservar per telèfon o per correu electrònic per a poder preparar-la ja que els grups poden ser de dos a huit persones.

Sobre això, el regidor de Museus, Antonio Romero, comenta que “les polítiques de dinamització dels museus i de promoció del nostre patrimoni fetes en els darrers anys ens han portat a acostar els nostres museus a diferents públics, precisament aquest és un dels objectius d’aquesta iniciativa”.

En definitiva, l’Escapisme “El misteri del Benicató” consisteix en una activitat en la qual els participants hauran de resoldre un misteri com per exemple recuperar una obra d’art del municipi de Nules robada abans que un col·leccionista es faça amb aquesta.

Per a reservar la plaça es pot telefonar al 964 67 43 61 o escriure a l’adreça museu@nules.  

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací