Del 12 al 14 d’abril els amants del motor tenen una cita amb la nova edició de l’Alcossebre Yankee

997

L’acte ja és referent per als aficionats al motor i els cotxes clàssics

Actualitat Diària

Alcossebre YankeeAlcossebre Yankee, la trobada dedicada als cotxes clàssics americans i grans camions, ja té data: se celebrarà del 12 al 14 d’abril i comptarà amb exhibicions i recorreguts per Alcalà i Alcossebre, com en les anteriors edicions. Per part de l’organització ja s’està en contacte amb diversos clubs d’aficionats al motor de diverses comunitats autònomes, per tal que la participació siga encara més gran que en les anteriors edicions. El Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre col•labora amb l’organització, juntament a entitats locals com Custom Maestrat.

Alcossebre YankeeLa regidora de Turisme, Alejandra Roca, ha assenyalat que “gràcies a aquest esdeveniment, aficionats a aquest tipus d’actes ens visiten, coneixen i repeteixen. A més, tenir actes tan multitudinaris és molt positiu el nostre sector turístic”. Com en les anteriors edicions, l’exhibició de vehicles s’ubicarà al costat del Passeig Marítim de Les Fonts.

Aquest esdeveniment confirma la important afició al motor existent a la localitat amb actes com a reunió de Harley Davidson Custom Maestrat, tot un un referent a nivell nacional amb quinze anys d’història.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací