Nules dóna el tret d’eixina al segon taller d’elaboració d’articles de pell i tèxtil

777

L’idea és recuperar oficis tradicionals i donar una oportunitat laboral a persones aturades

Actualitat Diària

Davant la gran acceptació del primer Taller d’Elaboració d’Articles de Pell i Tèxtil l’Ajuntament de Nules ha decidit repetir aquest curs amb el qual es vol recuperar oficis tradicionals. Així doncs, aquest mes de maig ha començat aquest taller nou en el que participen un total de 10 persones desocupades de la localitat.

“La idea és donar una oportunitat nova a les persones aturades del poble interessades a aprendre un ofici que els permeta treballar en alguna empresa de la localitat. De manera que en el primer curs també van participar 10 persones que amb aquest curs han obtingut una titulació oficial que els permetrà treballar en alguna empresa especialitzada”, comenta la regidora de Polítiques d’Ocupació en funcions, Rosa Ventura.

Nules,  taller d'elaboració d'articles de pell i tèxtilAquest curs amb certificació de professionalitat sobre elaboració d’articles en pell i tèxtil compta amb pràctiques no laborals en l’empresa local LaPlana Granados Monlleó. Precisament, l’alcalde de Nules, David García, i la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, varen visitar fa unes setmanes les instal·lacions per a conéixer l’alumnat que està realitzant aquest segon taller, “hi ha poques persones especialitzades en aquests tipus de tasques, per aquest motiu hem decidit continuar treballant en aquesta iniciativa que compta amb la col·laboració d’empreses del municipi que tenen llocs de treball que comporten una formació especialitzada”, apunta Rosa Ventura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací