Nules obre un nou termini de sol·licitud de ajudes per a empreses, comerços i industria per a la promoció del valencià

820

ÚEs vol que les empreses tinguen l’oportunitat de potenciar el seu negoci compaginant la promoció del valencià

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules ha aprovat, per quart any consecutiu, unes ajudes per a empreses, comerços i indústries locals per a la promoció del valencià. De manera que la Junta de Govern Local ha donat hui el vistiplau i en breu es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP), per tant el termini de presentació de sol·licituds i documentació començarà una vegada es publiquen les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.

Enguany s’ofereixen ajudes per a retolació exterior i interior amb una subvenció màxima de 400 euros; per a retolació de vehicles amb un ajuda de 100 euros; impresos publicitaris i comercials, etiquetes, cartells, i bosses tenen una subvenció de 100 euros; les cartes de menú per a establiments hostalers també se subvencionaran amb 100 euros i la mateixa quantitat es dona per a anuncis publicitaris en mitjans de comunicació.

El regidor de Normalització Lingüística, Ramon Canut, comenta que “des de l’Ajuntament de Nules animem a les empreses, comerços i indústries locals a fer ús d’aquestes subvencions, en les quals hem incorporat diferents elements per tal que qualsevol negoci tinga l’oportunitat de potenciar la seua empresa compaginant la promoció de la nostra llengua”.

Així doncs, l’Ajuntament de Nules subvencionarà les empreses que resulten beneficiàries de les ajudes amb el 75% del pressupost presentat de cada acció per la qual hagen demanat subvenció, encara que el total subvencionat a una mateixa empresa no pot superar els 500 euros. Les bases es poden consultar i descarregar a la web municipal www.nules.es i per a qualsevol informació cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Nules.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací