Nules segueix amb els seus actes de reivindicació amb la petició de la construcció d’espigons

783

Els veïns de la localitat tornen a exigir la defensa i regeneració de les seues platges

Actualitat Diària

Els veïns de Nules segueixen amb els seus actes de reivindicació per la deterioració i abandó de les seues platges per part de les institucions competents, en aquesta ocasió, aprofitant el pas de la volta ciclista per aquesta localitat.

Per a això veïns de Nules han retolat sengles inscripcions de gran grandària en el llit del barranc de la Serraleta i en una via sense ús en els voltants de la pedania de Mascarell. En la Serraleta es pot llegir en el fons del seu llit sec un dels lemes de les seues últimes reivindicacions “Nules – Espigons ja!”, text de més de 150 metres de llarg per més de 5 metres d’alt amb l’objectiu que puga ser captat pels helicòpters que cobreixen La Volta.

Totes aquestes mobilitzacions estan motivades per la regressió que la costa de Nules ve patint i que ha provocat la pèrdua de centenars d’hectàrees de sòl del seu terme municipal, perjudicant propietats públiques i privades que han quedat submergides sota el mar, i a unes altres que han sigut afectades per l’abusiva i arbitrària aplicació de la llei de costes i les seues partions. Cal recordar que des de la construcció del port de Borriana a la fi dels anys 20 del segle passat i les seues successives ampliacions, sense que es realitzara cap actuació de defensa del litoral de les platges de Nules durant dècades o aquestes foren clarament insuficients, la regressió de la costa de Nules ha sigut enorme.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací