L’Ajuntament de Nules restaurarà l’antic pou de la plaça Major de Mascarell com un actiu turístic més

761

El consistori municipal pretén posar en valor un element arquitectònic més del conjunt de la població

Actualitat Diària

A poques setmanes de la finalització de les obres de pavimentació de Mascarell que es van iniciar l’anterior legislatura, i just quan les obres se centraven en la Plaça Major de Mascarell, s’ha descobert l’antic pou de la localitat. Si bé és cert que els veïns de Mascarell coneixien i fins i tot aportaven fotografies del pou als encarregats de l’obra, era necessari conéixer l’estat actual de l’estructura del subsòl per a valorar la seua possible adequació i restauració.

El regidor delegat de Mascarell, Guillermo Latorre, afirma que “tota vegada considerada que l’estructura es manté en perfectes condicions, l’actual equip de Govern ha decidit procedir a la seua restauració i la seua futura posada en valor, alguna cosa que sens dubte atorgarà a Mascarell un actiu patrimonial i turístic més”.

Mascarell, Nules, antic pou

En aquest sentit, l’Ajuntament de Nules recalca que una de les prioritats que s’han marcat en aquesta legislatura és la revitalització patrimonial del municipi emmurallat en vistes a oferir una destinació turística potent, alhora que es millora en la vida diària dels seus veïns. Des del consistori municipal s’informa que en els pròxims dies es procedirà a entrar en el pou, de més de deu metres de profunditat i amb més de dos metres d’aigua, per a analitzar la seua estructura, els materials i l’estratificació que ajuden a datar el pou, del qual sí que se sap que va ser demolit a mitjan segle passat.

Amb l’objectiu que els veïns de Mascarell es mantinguen informats de l’evolució de les obres de pavimentació i de les actuacions que es pretenen escometre, Ajuntament convocarà en els pròxims dies una Assemblea Veïnal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací