L’Ajuntament de Castelló promociona la ciutat amb l’impuls d’esdeveniments esportius

758

L’alcaldessa, Amparo Marco, destaca la projecció de Castelló com a seu del partit de la selecció sub-21

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló projecta la imatge de la ciutat i la situa en el mapa del turisme esportiu amb la col·laboració prestada perquè l’estadi municipal Castàlia siga la seu del partit de les seleccions sub-21 que disputaran Espanya i Montenegro el pròxim 10 de setembre.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha destacat la dinamització de l’economia que suposarà la trobada per a la ciutat, més quan serà el primer partit que jugue la Rojita en sòl espanyol després de proclamar-se campiona d’Europa el mes de juny passat, a Itàlia, després de véncer a la seua homòloga alemanya en la final del torneig. “Castelló acollirà un partit de primer nivell esportiu amb l’arribada de la selecció espanyola sub-21 de futbol que mobilitzarà a desenes d’afeccionats”, ha assegurat Marco. “És un esdeveniment que generarà un important impacte a la ciutat, des de l’allotjament als negocis de restauració, i potenciarà Castelló com a destinació turística i esportiva”, ressalta.

A més, l’estadi municipal presentarà les seues millors condicions després d’una profunda remodelació que s’ha dut a terme en els últims mesos i en la qual l’Ajuntament ha invertit quasi 500.000 euros. Les obres s’han centrat en la renovació de les graderies altes dels gols Nord i Sud; i en la reparació d’elements estructurals, com els pòrtics sobre els quals es donen suport a les graderies, els corredors inferior i superior de distribució i els vomitoris. També s’ha substituït l’enllumenat d’emergència i s’han fet intervencions puntuals en la il·luminació i el cablejat elèctric. Són les obres de major importància que s’han fet a Castàlia i formen part d’un compromís adquirit per Marco per a millorar les instal·lacions municipals i que l’afició del CD Castelló puga gaudir d’un estadi més segur i còmode a partir de la temporada 2019-2020.

Els homes de Luis de la Fuente que trepitjaran sòl castellonenc començaran al setembre la nova fase de classificació per a l’Europeu 2021, que es disputarà a Hongria i Eslovènia, el mes de juny de 2021. El dia 6 de setembre, Espanya es mesurarà a Kazakhstan, en el Astana Arena a la ciutat de Nur Sultán, mentre que quatre dies més tard, el 10 de setembre, a les 19.45 hores, ho farà front a Montenegro a Castelló.

Al costat d’aquesta cita futbolística de primer nivell, la capital serà també seu del VII Trofeu Diputació de Castelló Copa Lexus Castelló, que es disputarà en el pabelló Ciutat de Castelló divendres que ve, 30 d’agost. El partit, que enfrontarà al Tau Castelló amb el València Basket ha sigut presentat hui en la Diputació, amb l’assistència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Omar Braina, qui ha destacat la col·laboració estreta entre totes dues administracions “per a sumar esforços i impulsar la cooperació i donar l’impuls definitiu a l’esport castellonenc”. Una línia de treball en la qual també ha mostrat la seua predisposició la diputada d’Esports, Tania Baños.

L’impacte d’aquestes noves propostes esportives se sumen al que es preveu per a aquesta mateixa setmana amb el pas de la Volta Ciclista per la província. Dues etapes dures amb recorreguts que mostraran la riquesa castellonenca tant en el seu litoral com en la zona de muntanya a l’interior. El dijous 29 la ruta anirà de Vilafranca a Llaures; i el divendres 30, amb eixida a Onda, passarà per Castelló i acabarà a Llucena, amb final d’etapa èpic en el Mas de la Costa.

A l’oferta de Castelló esportiva cal afegir la Marató Ciutat de Castelló. Un esdeveniment consolidat en la capital que any rere any genera un moviment econòmic estimat en més de 1,6 milions d’euros.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací