Nules rehabilita la  façana de l’edifici que alberga a l’Associació Artística local i que és un immoble protegit

832

Els treballs, per valor de 12.062 euros, consisteixen principalment en la reparació de la cornisa i la façana per a eliminar rics i tornar a l’edifici la seua esplendor

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules està portant a terme actuacions de millora en la façana de l’edifici que alberga a l’Associació Artística Nulense, una edificació que està catalogada en el Pla General d’Ordenació Urbana com a protegida, per aquest motiu s’ha hagut de demanar l’autorització corresponent a la Conselleria de Cultura.

“Aquest és un edifici emblemàtic del nostre poble que a més està protegit i que necessitava una reforma a causa de l’estat de deteriorament que presentava pels anys i la intrusió de l’aigua. S’havia arribat a l’extrem de produir-se algun despreniment que podria posar en perill els vianants”, explica la regidora de Cultura, M. José Esteban.

De fet, els treballs consisteixen principalment en la reparació de la cornisa i la façana per a eliminar rics i tornar a l’edifici la seua esplendor. Així doncs, l’import d’aquesta actuació és de 12.062,72 euros i la mercantil encarregada de l’obra és PRISAMA SL.   

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací