El festival de circ Babakus obre la programació d’agost organitzada per Alcalà-Alcossebre

814

Continuen Alcalà a la Fresca, el calendari d’activitats turístiques per a tota la família. Del 23 d’agost a l’1 de setembre se celebraran les festes patronals d’Alcalà i de l’11 al 15 de setembre les d’Alcossebre

Actualitat Diària

La programació cultural, festiva i turística d’Alcalà-Alcossebre per al mes d’agost s’obre amb la celebració del festival de circ Babakus que, en aquesta edició, concentra els seus actes en una única jornada, el dissabte 3 d’agost. El festival començarà a les 19.00ha la plaça Vista Alegre des d’on partirà la cercavila que conduirà fins a la plaça La Mola. A les 19.30h, tindrà lloc l’actuació “Trobant l’equilibri” de Javier Franco “Javichu”, en la qual es combinen el funambulisme, l’acrobàcia excèntrica i el clown. A les 20.30h, la companyia Niumpaloal’arte representarà l’espectacle “Escola de ball Billy Elliot” ia les 22.30h tindrà lloc la Gran Gala de Babakus, sota la presentació de Pitita “Patri Corones” i amb la participació dels artistes circenses Javichu, Cesar Chechare, Dino Militano i Jenny Betancur i Asencio Gómez. En finalitzar la gala i clausurant així el festival, el grup local Essència oferirà un concert per a tots els públics, amb cançons pròpies i versions en castellà i valencià i on presentaran la cançó composta per Joan Ortega que passarà a ser l’himne del festival.

Pel que fa a les activitats turístiques, tindran lloc les rutes teatralitzades “Els últims habitants del castell de Xivert”, senderisme a la llum de la lluna amb les rutes “Pirates barbarescos entre cales” i “Ermita de Santa Llúcia i Torre Ebrí”, la ruta “Biciclejant la Mediterrània” i la gimcana en família “Invasió pirata a Capicorb”. A aquestes activitats turístiques, cal sumar les visites guiades al patrimoni local: tots els dimecres i divendres, al castell de Xivert, a les 8.45h i els dijous i dissabtes a l’ermita de Santa Llúcia, de 8.30h a 13.30h. A més, a través de la ruta guiada “L’Herència del Temple” poden conèixer-se en detalls el patrimoni cultural i la història del nucli antic d’Alcalà.

També s’han programat diverses activitats enfocades al públic familiar, com els tallers de ceràmica a la platja del Carregador, les actuacions de Alcozancos i la sessió de jocs Workshops, el divendres 9 d’agost, a les 19.00h al passeig de la platja del carregador, amb yarn bombing, mandala col•lectiu i manualitats.

A nivell festiu, continuen les revetlles populars totes les nits dels dissabtes, en diferents punts d’Alcalà, dins de la iniciativa Alcalà a la Fresca. A més, el calendari s’ampliarà amb nombrosos actes del 23 d’agost a l’1 de setembre amb les Festes Patronals d’Alcalà i de l’11 al 15 de setembre a Alcossebre.

Des de les diferents regidories responsables de la programació conviden “tant a veïns com a visitants a participar en els diferents actes que s’han preparat, pensant en tots els públics”. La programació es pot consultar al web www.alcaladexivert.es i www.alcossebre.org

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací