Els 25 alumnes del projecte T’Avalem Nules impulsat per l’ajuntament comencen la remodelació del passeig de Mascarell

1791

Els treballs consistiràn en la construcció d’una vorera nova, la realització d’un mur de protecció i la plantació de espècies d’arbres noves

Actualitat Diària

Un total de 25 alumnes que formen parte del projecte T’Avalem Nules han començat ja la seua part pràctica de cadascun dels mòduls. L’actuació pràctica és la remodelació del passeig de Mascarell amb la construcció d’una vorera nova, la realització d’un mur de protecció i la plantació de espècies d’arbres noves.

Este projecte és un programa mixt d’ocupació i formació de garantia juvenil que té dos mòduls, de 10 alumnes cadascun, un d’obra i l’altre de jardineria.

“El que es pretén és que una vegada superat el cicle formatiu posen en pràctica tot allò que han aprés per a poder aconseguir el corresponent certificat de qualificació professional ja que aquest projecte està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; en definitiva està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional de xics i xiques menors de 26 anys en atur perquè tinguen una preparació professional a l’hora de buscar una feina”, explica la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

En total s’han beneficiat d’aquest projecte 25 persones gràcies a l’aportació de 389.059,20 euros del Consell i els 100.000 euros que ha destinat l’Ajuntament de Nules.

Per altra banda, des de la Regidoria de Polítiques d’Ocupació s’assenyala que continuen treballant per a millorar la qualificació i la formació dels i les joves en situació d’atur de la localitat, de manera que estant preparant les memòries per a aconseguir un altre projecte T’Avalem.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací