L’Ajuntament de Nules reparteix un nou kit de protecció per al comerç local

689

Cal recordar que el consistori està desenvolupat diferents campanyes i actuacions per a promocionar la compra de proximitat

Actualitat Diària

Voluntariat de Protecció Civil ha repartit entre el comerç local un nou kit amb material de protecció consistent en mascaretes i gel higienitzant per a utilitzar tant pels propis venedors com per les persones usuàries.

En concret, s’han beneficiat d’aquesta iniciativa els 48 membres de l’Associació de Comerços Zona Centre (CZC) de Nules i els 9 que pertanyen a l’Associació d’Hostalers de Nules (Ashonul) que, per tant, congreguen a un total de 57 establiments de la localitat. Aquest és el segon repartiment de material de protecció que l’Ajuntament de Nules ha fet entre el comerç local des de que s’activara l’anomenada nova normalitat.

Nules ,  kit de protecció, comerç local

“Aquest segon repartiment va ser acordat en les taules de reconstrucció de Nules. Així doncs, amb aquestes accions que es porten a terme gràcies al personal de Protecció Civil es pretén ajudar al sector en aquesta fase de recuperació. A més, estem també destinant diners a promocionar la compra local”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Cal recordar que l’Ajuntament de Nules està desenvolupat diferents campanyes i actuacions per a promocionar la compra de proximitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací