Alcalà-Alcossebre fa balanç d’una temporada estival que ha conclós amb un 79.6% d’ocupació

696

Els motius d’aquesta xifra se centrarien en la fidelitat al destí i la repercussió de la campanya turística realitzada en juny i juliol

Actualitat Diària

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha fet balanç de la temporada turística en la localitat donant a conèixer els nivells d’ocupació. Durant el mes d’agost l’ocupació ha aconseguit un 79,6%, obtenint un 74,67% en hotels i un 84,56% en apartaments. Al juliol, l’ocupació va ser menor amb una mitjana de 56,5% que va correspondre a 51,5% en hotels i 62,5 en apartaments. La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha assenyalat que “arribar pràcticament al 80% d’ocupació durant el mes d’agost és molt positiu ja que les previsions a causa de la pandèmia de Covid-19 eren molt negatives i hem vist com s’ha pogut mantenir un bon nivell d’ocupació que ha superat a altres destins de similars característiques”.

Els motius d’aquesta xifra, que ha suposat que el sector turístic local haja comptat amb una afluència notable de clients, se centrarien en la fidelitat amb la qual compta el destí entre els visitants i la repercussió de la campanya turística realitzada durant els mesos de juny i juliol, difosa a través de mitjans de comunicació i xarxes socials i en la qual es mostrava la riquesa natural i monumental del destí, així com el compliment de mesures de seguretat i preparació per part dels establiments locals. En aquest sentit, la regidora de Turisme, assenyalava també “el bon acolliment d’iniciatives com la conversió en zona de vianants del centre de Alcossebre”.

vista cargador total

Un altre factor a tenir en compte és la procedència dels visitants ja que el turisme nacional ha augmentat enguany el seu percentatge aconseguint el 80% del total de visitants. Quant a les procedències, un 35% eren madrilenys, un 20% procedien del País Basc i la resta es reparteix entre valencians, aragonesos, catalans, navarresos i de La Rioja. En el cas del 20% de turisme estranger, la meitat procedien de França, un 25% de Regne Unit i la resta d’Holanda, Alemanya, i Bèlgica.

“El context del sector turístic ha fet un tomb a causa de la pandèmia i hem d’adaptar-nos per a continuar sent competitius i donar a conèixer les nostres potencialitats i per això continuem treballant en noves eines que ens ajuden a aconseguir-lo”, ha conclòsl’edil.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací