Borriana trasllada els concerts de setembre a les pistes d’atletisme del poliesportiu Llombai per seguretat

605

Els quatre concerts comptaran amb un aforament màxim fins a 400 persones, amb un espai reservat per a persones de mobilitat reduïda

Actualitat Diària

Amb l’objectiu de mantindre la seguretat del municipi i continuar amb les mesures sanitàries establertes pel Ministeri de Sanitat, la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Borriana ha decidit traslladar el recinte de concerts del mes de setembre del Mercat de la Mar a les pistes d’atletisme del complex poliesportiu Llombai.

Tal com explica la regidora de festes, Lluïsa Monferrer, “hem decidit canviar la ubicació dels concerts perquè hem considerat que aquesta nova situació té un accés més fàcil, lloc d’aparcament controlable i un espai limitat que ens permetrà vigilar i seguir amb les mesures sanitàries i de seguretat”.

Cartel_conciertosEls quatre concerts comptaran amb un aforament màxim fins a 400 persones, amb un espai reservat per a persones de mobilitat reduïda. Les portes d’accés al recinte s’obriran a les 19h per a respectar el protocol d’accés segur.

El cartell estarà protagonitzat per Dorian, el dissabte 12 de setembre (amb entrada gratuïta, però adquirida prèviament a l’oficina Tourist Info del carrer Major), Amaral. Eva y Juan (acústico), el dijous 24 de setembre
Martita de Graná, el divendres 25 de setembre i Marlon, dissabte 26 de setembre

Les entrades es podran aconseguir a través de wegow.com fins a completar l’aforament permés.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací