La justícia frena el tancament de la residència Sant Llorenç de Vila-real, programat per al 15 de setembre

587

El TSJCV dóna el vistiplau a una mesura cautelar presentada per l’advocat del centre, i que permet als residents no abandonar el centre el 15 de setembre

La justícia bloqueja de moment el tancament de la residència Sant Llorenç de Vila-real, programada per al 15 de setembre. El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha resolt a favor de la mesures cautelar presentada per l’advocat de la residència situada al costat del col·legi José Soriano. Encara que el procés de tancament decretat per la Conselleria de Serveis Socials continua en marxa, no tindrà lloc dimarts que ve com al principi s’havia organitzat.

Rafa Mezquita//Actualitat Diària

La justícia bloqueja de moment el tancament de la residència Sant Llorenç de Vila-real, programada per al 15 de setembre. El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha resolt a favor de la mesures cautelar presentada per l’advocat de la residència situada al costat del col·legi José Soriano.

Encara que el procés de tancament decretat per la Conselleria de Serveis Socials continua en marxa, no tindrà lloc dimarts que ve com al principi s’havia organitzat.

Els afectats, per tant, seguiran en aquesta residència fins a un altre avís. El seu tancament, va ser ordenat per la Generalitat el 24 d’agost degut a un expedient sancionador incoat al març de 2019 per la Direcció General de Persones Majors en detectar errors greus en la gestió del centre.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, va manifestar recentment el seu desig que “tot acabi bé pels residents i treballadors, així com per les famílies”, perquè “estan pagant justos per pecadors”.

L’1 de setembre l’advocat de Sant Llorenç va presentar aquesta mesura cautelar que ha estat resolta de manera favorable pel TSJCV.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací