Nules acondiciona l’aparcament subterrani amb millores d’eficiència energètica

585

S’ha aconseguit reduir en un 80 per cent el consum elèctric que ha suposat un estalvi a les arques municipals superior als 3.500 euros anuals

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules ha portat a terme diferents actuacions enfocades a la millora de l’eficiència energètica i a la reducció del consum elèctric de l’aparcament subterrani del municipi.

En aquest sentit, s’ha aconseguit reduir en un 80 per cent el consum elèctric que ha suposat un estalvi a les arques municipals superior als 3.500 euros anuals, a més d’un benefici mediambiental a l’evitar l’abocament a l’atmosfera de prop de 10 tones de CO2.

Aquesta millora s’ha aconseguit amb la implantació, per part de l’empresa concessionària Grupo Cano Lopera, de dos accions principals com ara la reducció del consum de la il·luminació permanent i l’automatització en l’encesa de les llums de les zones de serveis i de la planta segona de l’aparcament que compta amb un menor ús la major part de l’any.

Davant açò, l’alcalde David García, comenta que “aquesta actuació comporta un estalvi significatiu per al consistori per què després d’instal·lar els sistemes de detecció de presència que és el que activa les llums quan entra una persona i introduir la tecnologia LED la factura elèctrica s’ha reduït en més de 3.500 euros a l’any”.

Cal assenyalar que l’aparcament subterrani estava dotat d’un sistema d’il·luminació amb tubs fluorescents en les dos plantes que estaven en la seua majoria permanentment encesos i en conseqüència produïa un alt consum energètic.

Des de l’ajuntament s’assenyala a més que s’està treballant en noves iniciatives per a millorar aquesta instal·lació .

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací