Nules i l’Associació de Guàrdies Civils col·laboren per a impartir cursos per a forces de seguretat

827

La localitat convoca una borsa de treball per a peons de la brigada municipal d’obres i serveis i el termini d’inscripció finaliza el 19 d’agost

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules i l’Associació Militar de Guàrdies Civils Professional (AMGC) han signat un conveni de col·laboració que servirà, entre altres, per a impartir en la localitat de Nules cursos de formació enfocats a diferents forces de seguretat. 

Davant açó, l’alcalde de Nules, David García, comenta la predisposició de les dos entitats en col·laborar de manera conjunta en diferents jornades formatives, “el conveni signat contempla cedir instal·lacions municipals com l’edifici de l’antiga Cambra Agrària per a albergar cursos de formació dels que podran també beneficiar-se el personal de l’ajuntament”.

Així doncs, des de l’Associació Militar de Guàrdies Civils s’assenyala que la de Nules és la primera entitat municipal amb la que signen un conveni d’aquestes característiques, “des de l’associació es fomenta l’activitat formativa i amb aquest conveni a més de la realització de cursos en aquest municipi que compta amb molt bona comunicació també anem a tindre col·laboració en la Policia Local”, matisa el president de l’AMGC, Alberto Baena.

De manera que els cursos que imparteix AMGC van dirigits, sobre tot, a l’àmbit policial i de la seguretat vial però també a primers auxilis i actuacions d’emergència. Cal destacar a més que AMGC és una de les poques associacions de la Guàrdia Civil que té subscrit un conveni de col·laboració amb universitat públiques, el que fa que alguns dels cursos estiguen reconeguts amb crèdits ECTS.     

L’Ajuntament de Nules convoca el procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treball d’ajudants o peons de la brigada municipal d’obres i serveis, “l’objectiu de la convocatòria és la cobertura temporal en el cas de registrar-se alguna vacant, substitució o altres necessitats de caràcter temporal”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Personal, David García.

El termini per a presentar sol·licituds és de deu dies naturals des de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de data 08  d’agost del 2019; per tant, els interessats poden presentar la instància corresponent fins al dia 19 d’agost en el registre d’entrada.

Així doncs, les funcions a executar seran establides pel coordinador del servei i podrà ser assignat tant a la secció de via pública, logística o manteniment d’edificis.

La selecció es farà pel sistema de concurs oposició amb una primera fase d’oposició amb un primer exercici de caràcter obligatori i eliminatori que consistirà en un qüestionari test de vint preguntes sobre coneixements teòrics i teoricopràctics sobre els continguts del programa que figura en les bases; i un segon exercici també de caràcter obligatori i eliminatori que consistirà en una prova relacionada amb els treballs a desenvolupar en el lloc de treball convocat.

La segona fase serà de concurs i consistirà a baremar els mèrits, en aquesta fase sols participaran els aspirants que hagen superat la fase d’oposició.

Les persones interessades poden informar-se en el departament de Personal de l’Ajuntament de Nules.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací