Nules fomenta el valencià entre els escolars amb cartes per a demanar els regals a Reis Mags i Pare Noel

935

Estan a disposició de qualsevol veí o veïna interessat a l’ajuntament i a l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística

Actualitat Diària

Un any més l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Nules ha repartit a l’alumnat de Foto mestres i cartestots els col·legis, escoles infantils i guarderies de la localitat la tradicional carta per a demanar els joguets als Reis Mags i al Pare Noel, “s’han entregat dues cartes en un full que té un microperforat per a separar-les i així poder enviar-les per separat al Pare Noel i als Regs Mags. Es tracta d’una activitat amb la qual es pretén promocionar l’ús de la nostra llengua en l’àmbit familiar ja que en aquestes cartes hi ha vocabulari relacionat amb els joguets perquè els xiquets i les xiquetes l’utilitzen a l’hora d’escriure la carta; en definitiva, l’objectiu és que els xiquets, les xiquetes i les famílies, ja siga a l’escola o a casa, puguen escriure la carta en la nostra llengua”, comenta la regidora de Normalització Lingüística, M. José Esteban.

A més, les cartes estan a disposició de qualsevol veí o veïna interessat a l’ajuntament i a l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística.     

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací