Nules convoca una borsa de treball de tècnic d’Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Additives

900

El Consell de Xiquets i Xiquetes de la localitat ha creat una campanya per a reduir l’ús de plàstics sota el lema ‘Amb aquesta bosseta, ajudem el planeta”

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules convoca el procés de selecció per a cobrir la plaça de tècnic o tècnica d’Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Additives (UPCCA) i la constitució de borsa de treball per a la provisió temporal d’aquest lloc. “L’objectiu d’aquesta convocatòria és cobrir aquest lloc de treball que en l’actualitat es tan important per a abordar la importància d’accions preventives especifiques abans que es produïsquen els primers consums en menors”, comenta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Les persones interessades poden presentar la instància corresponent fins dimarts 23 d’abril en el registre d’entrada. La selecció es farà pel sistema de concurs oposició, amb una primera fase d’oposició amb un exercici de caràcter obligatori i eliminatori que consistirà en la resolució d’un o diversos supòsits pràctics escrits sobre coneixements teòrics sobre els continguts del programa que figura a les bases. I la segona fase serà de concurs i consistirà a baremar els mèrits, en aquesta fase sols participaran els aspirants que hagen superat la fase d’oposició. Les bases es troben en la web municipal i en el departament de Personal de l’Ajuntament de Nules.

La UPCCA pretén conscienciar sobre la problemàtica existent en relació amb el consum d’alcohol i altres substàncies entre menors.

Nules segueix posant en marxa iniciatives per a preservar  el medi ambient i el Consell de Xiquets i Xiquetes d’aquesta població de la comarca de la Plana Baixa ha creat una campanya per a reduir l’ús de plàstics i paper d’alumini amb el repartiment a l’alumnat de tots els centres educatius d’unes bossetes per als entrepans. La iniciativa es recull sota el lema “Amb aquesta bosseta, ajudem el planeta”.

L’alcalde, David García, i el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Segura, han sigut els encarregats de repartir aquestes bossetes per a entrepans a tots els escolars de la localitat dels diferents cicles del CEIP Cervantes, CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Jaume I, CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII, Col·legi Nostra Senyora de la Consolació, l’Escola d’Infantil Los Gorriones i l’IES Gilbert de Centelles.

“Des de l’Ajuntament hem volgut col·laborar amb aquesta iniciativa creada pel Consell de Xiquets i Xiquetes de Nules, ja que és una bona forma de fomentar entre els més menuts la cura que cal tindre pel medi ambient”, comenta el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Segura.

Els eslògans, dibuixos i cartells han sigut creats pels escolars que formen part d’aquest Consell de Xiquets i Xiquetes que es va crear fa un any amb la finalitat de promoure la participació dels més menuts en els temes municipals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací