Kebab Manhatthan, Casa María i Candilejas Resto Bar guanyadors de la IX Ruta de la Tapa i el Vi

650

Bars i restaurants es preparen per als dies més intensos de la ruta després de servir 8.000 racions

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora ha fet públic el veredicte del jurat professional que va provar les 48 elaboracions d’aquesta IX Ruta de la Tapa i el Vi veure per a seleccionar les tres millors. Així doncs, els plats guanyadors han sigut la Manhatthan Burger del Kebab Manhatthan, la tapa de polp amb all negre de Casa María i la barca de plàtan mascle i marisc de Candilejas Resto Bar.

L’originalitat de les receptes, la combinació d’ingredients i el format de la tapa van ser tres dels aspectes que va puntuar el jurat, el qual va realitzar el tast a cegues i sobre plats idèntic color i grandària perquè la presentació no influïra en el veredicte. Aquestes valoracions són un al·licient amb el qual la Regidoria de Comerç aspira a atraure a més comensals als bars i restaurants participants, després que els locals hagen servit ja 8.000 racions durant les setmanes prèvies.

La Ruta de la Tapa i el Vaig veure d’Almassora torna als bars i restaurants de la localitat aquest dijous nit i els hostalers afronten les dues pròximes setmanes amb optimisme, ja que es “les celebracions de Setmana Santa atrauen més clientela i són els dies en què més tapes solen servir-se”, ha assegurat el regidor de Comerç, Roger Beltrán. L’edil i l’organitzador de la ruta, Felix Tejeda, han visitat aquest matí els locals les tapes dels quals han resultat guanyadores del tast a cegues i ha entregat als propietaris un distintiu amb el premi obtingut que podran penjar en un lloc visible per als comensals.

Almassora - jurado ruta tapaCal recordar que el públic també pot votar les millors tapes mitjançant de l’App de la ruta o utilitzant les paperetes que trobaran en els restaurants. Amb aquest suport, a més, pot reunir els segells de diversos locals i participar en el sorteig de cinc sopars i tres lots de productes que es regalaran en finalitzar l’esdeveniment.

Tots els locals participants presenten tres tapes que poden degustar-se per un import de tres euros (inclou la beguda). Les elaboracions finals, amb fotografies, ingredients i localització dels negocis, estan disponibles en l’aplicació de la ruta, gratuïta i disponible per a sistemes IOS i Android. Els caldos seleccionats per a acompanyar els plats són el blanc Flor de Taronger (Cellers Flors, IGP Castelló) i el negre Biberius roure (Cellers Comenge, DO Ribera del Duero).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací