Nules convoca una borsa de treball per a contractar els monitors per a l’Escola d’Estiu, Pasqua i Nadal

898

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el proper 24 de maig

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules convoca el procés de selecció per a la contractació temporal de monitors per a l’Escola d’Estiu, Escola de Pasqua i Escola de Nadal i la constitució d’una borsa de treball per a la provisió temporal d’aquest lloc de treball, “l’objectiu d’aquesta convocatòria és regularitzar el procediment selectiu perquè tothom tinga les mateixes possibilitats d’optar a aquest lloc de treball. El nombre de llocs a cobrir dependrà de la inscripció de l’alumnat en cadascuna de les escoles encara que està previst un nombre inicial de 20 i un màxim de 22 monitors”, comenta la Regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

El termini per a presentar les sol·licituds és de deu dies naturals des de la publicació de les bases del Butlletí Oficial de la Província (BOP) de data 14 de maig de 2019; per tant, els interessats poden presentar la instància corresponent els dies del 15 al 24 de maig.

IMG_3526El procés de selecció es durà a cap mitjançant el sistema concurs de mèrits segons el barem inclòs en les bases que puntuarà fins a un màxim de 21 punts i una entrevista personal on la puntuació serà de 5 punts, “s’apliquen aquests criteris d’igualtat, de mèrit i capacitat perquè tots puguen optar a cobrir les places”, matisa Rosa Ventura.

Els seleccionats passaran a ser els tutors dels xiquets i joves que estiguen al seu càrrec, i desenvoluparan a més les funcions inherents a aquest lloc de treball i categoria professional. En definitiva, entre les tasques principals d’aquest projecte es troben la promoció de la convivència social, la prevenció de la violència escolar, el desenvolupament de la intel·ligència emocional i afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral.

Les bases estan disponibles a la web municipal www.nules.es i al departament de Personal de l’Ajuntament de Nules.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací