Nissan Qashqai ha sigut el model crossover més venut el mes de febrer en España, amb un total de 2.550 unitats.

638

Actualitat Diària

Les matriculacions de turismes i crossovers en el mercat espanyol van experimentar un descens del 6% el mes de febrer, amb una caiguda més acusada del segment particular. En aquest context, Nissan Qashqai ha sigut el model més venut el mes de febrer, amb un total de 2.550 unitats.

L’icònic model que va donar vida a un segment nou, el dels crossovers, hui dia manté un ritme de líder, sent el model més venut de nou el mes de febrer. D’aquest model, es va entregar la unitat 300.000 el mes passat en un concessionari Nissan de Càceres, un xifra que marca una nova fita per a aquest formidable model.

El Nissan Qashqai compta amb l’última tecnologia disponible en motoritzacions dièsel i gasolina, per a oferir una gamma de motors que combinen elevades prestacions amb la màxima eficiència. Al costat de les possibilitats de tracció 4×2 o 4×4 i les diferents transmissions manuals i automàtiques disponibles, el Nissan Qashqai manté tots els seus arguments per a continuar sent la referència del segment.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací