Nissan lliura 11 furgonetes elèctriques e-NV200 a Bimbo

646

Actualitat Diària

L’electrificació del transport i de les grans companyies manté la seva tendència a l’alça. Bimbo, una de les majors organitzacions del sector alimentari a Espanya i els productes del qual arriben diàriament a milions de llars, acaba d’adquirir 11 unitats de la furgoneta elèctrica Nissan e-NV200. Aquestes furgonetes substituiran a unes altres dièsel que formaven part de la flota de vehicles dels supervisors de vendes. Aquesta aposta s’emmarca en la iniciativa que Grup Bimbo està duent a terme a nivell global i que dóna resposta al seu “Compromís amb el Planeta”.

Les 11 furgonetes es destinaran a diferents delegacions de vendes situades a Espanya Peninsular, entre elles, Gavá (Barcelona), Astúries i Alacant. Per a 2025, Bimbo té com a objectiu substituir el total dels vehicles tradicionals que utilitzen els supervisors de vendes a Espanya per uns altres, que utilitzin energies alternatives amb baixes o nul·les emissions de CO₂.

Les furgonetes adquirides per la companyia, amb una bateria de 40kWh, donen una autonomia de 275 km amb una sola càrrega. És la segona generació d’aquesta furgoneta de zero emissions que va arribar al mercat en 2014, creant un segment en aquells dies gairebé inexistent: el dels vehicles comercials 100% elèctrics.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací