Vithas acull als seus hospitals mamògrafs 3D d’última generació

586

Actualitat Diària

El Grup Vithas, primer grup sanitari privat de capital íntegrament espanyol, i Hologic, empresa tecnològica líder mundial en salut de la dona, han signat un acord per a la dotació de mamògrafs amb tecnologia 3D d’última generació (tomosíntesis) a la seva xarxa d’hospitals i centres mèdics.

Aquest acord s’engloba en l’estratègia de Vithas d’incorporar la tecnologia més avançada en diagnòstic per la imatge en benefici dels seus pacients i professionals, que comptaran així amb les millors eines disponibles per a aconseguir diagnòstics més precisos i precisos i, per tant, millor pronòstic terapèutic.

La mamografia 3D permet visualitzar tot el teixit mamari en corts d’1 mm en menys de 4 segons, facilitant el diagnòstic precoç en la detecció del càncer de mama. En aquest sentit, diversos estudis evidencien que aquests equips milloren un 65% la detecció d’aquesta patologia, a més de disminuir en un 40% la necessitat de proves complementàries innecessàries, com a ressonàncies magnètiques o procediments de biòpsia, entre altres.

El doctor Pedro Rico, director general de Vithas, ha subratllat que “el nostre compromís amb la qualitat assistencial i l’experiència pacient exigeixen dotar als nostres professionals de la millor tecnologia sanitària disponible, objectiu que aconseguim amb el nostre acord amb Hologic en matèria de mamògrafs d’última generació. A més, en Vithas som especialment sensibles en la cura de la salut de la dona, com demostra l’existència d’unitats súper especialitzades i multidisciplinàries en tots els nostres hospitals que ara es veuran reforçades amb aquesta tecnologia”.

Per part seva, Emilia d’Alonso, directora d’unitat de mama i densitometría de Hologic Ibèria, ha afirmat que “per a Hologic, empresa líder mundial en salut de la dona, aquest acord de col·laboració suposa un nou repte i una oportunitat per a dotar d’equipament de la més alta tecnologia en 3D al Grup Vithas. Aquest acord estratègic facilitarà els processos de diagnòstic i prevenció d’una malaltia que afecta 1 de cada 8 dones al llarg de la seva vida. La incorporació de la mamografia 3D situa a Grup Vithas a l’avantguarda en el diagnòstic del càncer de mama”.

El compromís de Vithas: qualitat assistencial acreditada, servei personal i llarg termini

El compromís estratègic de Vithas és que tota assistència sanitària estigui avalada pels estàndards de l’acreditació de qualitat de major prestigi internacional, la Joint Commission International. Tan sols 15 prestigiosos hospitals a Espanya posseeixen tal acreditació i reconeixement, i tres d’ells formen part de Vithas, a Madrid, Màlaga i Granada. Cada any Vithas atén en més de 5.200.000 ocasions als seus pacients en els seus 19 hospitals i 29 centres mèdics. Els 48 centres es troben distribuïts al llarg de tot el territori nacional i destaquen els hospitals d’Alacant, Almeria, Benalmàdena, Castelló, Granada, Las Palmas de Gran Canaria, Lleida, Madrid, Màlaga, Sevilla, Tenerife, Vigo, València i Vitòria-Gasteiz. Els 29 centres mèdics es troben a Alacant, Elx, El Ejido, Fuengirola, Granada, Las Palmas de Gran Canaria, Lleida, Madrid, Màlaga, Nerja, Pontevedra, Rincón de la Victoria, Sanxenxo, Sevilla, Torre de la Mar, Torremolinos, Vilagarcía de Arousa, i Vitòria-Gasteiz. Vithas compta addicionalment amb més de 300 punts d’extracció repartits per tota Espanya en la xarxa de laboratoris Vithas Lab. La seva central de compres PlazaSalud24, referent en el sector, dóna servei a 46 hospitals, 40 centres mèdics i 20 clíniques dentals.

Vithas posseeix una participació en el projecte líder hospitalari a Balears, la Xarxa Assistencial Juaneda, la qual compta amb 5 hospitals i una àmplia xarxa de centres mèdics repartits per tota la regió.

L’aposta de Vithas per una assistència sanitària de qualitat acreditada i un servei personalitzat va unida al ferm suport i visió de llarg termini dels accionistes de Vithas: Goodgrower, qui controla un 80% del capital, i CriteriaCaixa, amb el 20% restant.

Amb un model de creixement basat en la diversificació geogràfica i la sostenibilitat, Vithas preveu continuar consolidant la seva presència nacional tant amb l’obertura de nous centres com mitjançant adquisicions i acords estratègics.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací