Nissan llança el LEAF10, que celebrarà el desé aniversari del primer Vehicle Elèctric

587

Actualitat Diària

Nissan presenta a Europa el LEAF10, una versió commemorativa del popular cotxe elèctric, per a celebrar els 10 anys d’èxits en vendes del primer Vehicle Elèctric del món per al mercat generalista.

El LEAF10 estarà disponible en els concessionaris a partir de mediats de febrer i incorpora un nou color per a la carrosseria a la paleta de Nissan, complementat amb exquisits detalls en l’exterior.

El LEAF10 millora l’extensa oferta de tecnologies del model, incloent wifi integrat que resulta ideal per a les famílies i nous serveis connectats. Aquesta nova versió especial compta amb les guardonades tecnologies ProPILOT i e-Pedal, que ofereixen una segura experiència de conducció electrificada.

Helen Perry, directora de Màrqueting de Turismes Elèctrics de Nissan Europa, ha declarat: «Des del llançament del LEAF en 2010, Nissan ha continuat evolucionant la seva tecnologia, serveis connectats i disseny per a garantir que compleix i supera les demandes i expectatives dels nostres clients.

El nostre model emblemàtic ha atret a més de 180 000 conductors en tota Europa. Esperem que, amb un nou estil millorat i noves tecnologies com el Wi-fi a bord i les funcions com el control d’obertura de portes remot, puguem continuar entusiasmant a aquelles persones que estan començant el seu viatge amb els Vehicles Elèctrics.»

Millorant l’estil exterior del LEAF

Amb una picada d’ullet a l’ADN japonès de Nissan i als matisos de disseny del Ariya, el primer crossover cupè elèctric de Nissan que representa el futur de la marca, el LEAF10 ha estat adornat amb un cridaner i intricat patró Kumiko que cobreix els retrovisors exteriors, el sostre i el maleter. Aquest patró complementa perfectament la nova i elegant placa commemorativa, que s’exhibeix amb orgull en el seu pilar C.

Els clients poden triar entre les quatre opcions de pintura bitono existents per a la carrosseria: Negre, Blanco Perlado, Grisa Catana i Grisa tots ells amb sostre negre de sèrie. Per primera vegada, els conductors poden comprar el seu benvolgut Vehicle Elèctric en el nou color Ceramic Ramat, que és exclusiu d’aquesta gamma.

Per a completar l’exterior elegant, el LEAF10 incorpora llandes d’aliatge de 17 polzades de sèrie amb la qual cosa s’aconsegueix un aspecte encara més dinàmic.

Inclou tecnologia intel·ligent i connectada

Per a mantenir-se en sintonia amb el nostre entorn de ritme accelerat, el LEAF10 ofereix l’avantatge del punt d’accés wifi integrat.

Aquesta funció garanteix connexions fiables amb el món exterior on sigui i quan sigui que viatges, ja que permet que fins a set dispositius diferents es connectin sense problemes, assegurant que els més petits puguin veure la seva pel·lícula favorita des dels seus dispositius.

Sense oblidar l’aplicació NissanConnect Services, disponible per a telèfons intel·ligents. En incorporar funcions de seguiment i control, l’aplicació permet als conductors supervisar la càrrega de la bateria, el control remot del climatitzador, bloquejar i desbloquejar portes, i configurar notificacions per a telèfons mòbils per a avisar-te si el teu LEAF10 es mou d’una ubicació predefinida o supera una certa velocitat.

Els clients també es beneficiaran del Control intel·ligent d’angle mort (IBSI), una tecnologia que ofereix tranquil·litat durant la conducció. Aquestes funcions innovadores de seguretat complementen a la perfecció un Vehicle Elèctric que ja és tècnicament avançat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací