La Policia de la Generalitat controla a més de 4.000 vehicles i persones el cap de setmana

495

Actualitat Diària

La Policia de la Generalitat ha realitzat, des del divendres fins al diumenge, un increment de controls i inspeccions amb motiu del primer cap de setmana de tancament perimetral de les 16 ciutats més poblades de la Comunitat Valenciana.

S’ha dut a terme un operatiu de tancament perimetral de carreteres, en coordinació amb la resta de cossos de seguretat, i el control dels accessos a les línies de Metrovalencia. Com a resultat, s’han identificat a 1.580 persones i 2.536 vehicles.

El resultat de dita operativa ha estat l’aixecament de 202 actes per incompliment de l’ús de la màscara o per saltar-se les mesures de restricció horària de circulació de persones, d’elles 152 han estat aixecades per saltar-se el tancament perimetral

A més, han continuat amb els controls i inspeccions en establiments per a comprovar que es complia la normativa COVID-19 i la Llei d’Espectacles. Com a resultat, s’ha inspeccionat a 123 establiments, dels quals tres han estat sancionats.

La Policia de la Generalitat ha realitzat 643 advertiments per l’ús inadequat de la màscara, per no respectar la distància de seguretat o saltar-se la restricció horària. Així mateix, ha aixecat 9 actes per tinença de droga, armes o altres motius.

Actuacions de la Policia Local

La unitat de coordinació d’emergències policials, Cempol, ha facilitat el resultat de les actuacions realitzades per la Policia Local de quinze de les setze ciutats perimetradas, amb l’excepció de València.

En aquest període, han realitzat 365 controls d’entrada i sortida als municipis, s’han aixecat 1.604 actes i realitzat 207 denúncies per reunions no permeses.

També informen les unitats de Policia Local que han sancionat a 32 establiments i han realitzat 174 actuacions en l’àmbit familiar o social.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací