Nissan Leaf continua creixent i incorpora una nova versió més potent i amb més autonomia

1030

La nova versió permet adaptar el cotxe elèctric a les necessitats del conductor

Actualitat Diària

La saga del Nissan LEAF continua creixent, incorporant ara a la llista la versió e+, amb més potència i més autonomia. El Nissan LEAF e+ s’ha presentat avui a Tòquio i a Las Vegas i permet a la marca adaptar la seva oferta de vehicle elèctric a les necessitats de cada conductor: els que precisin un vehicle per a recorreguts urbans o distàncies mitjanes tenen a la seva disposició l’actual LEAF, amb una bateria de 40kWh i un motor de 110kW (150CV); mentre que el LEAF e+ dóna resposta als quals necessiten un vehicle per a fer distàncies més llargues. l’autonomia WLTPen el cicle combinat del LEAF e+ és de 385 km (pendent d’homologació final); el LEAF actual té una autonomia de 270 km.

El nou LEAF i+ incorpora una bateria de 62kWh que li atorga un 43% més d’autonomia en comparació al model actual de 40kWh. Gràcies a un disseny innovador i a un acurat i precís treball d’enginyeria, la nova bateria d’alta potència porta 288 cel·les (el de 40kWh porta 192). A l’hora de recarregar la bateria, els propietaris del LEAF e+ que es connectin a un carregador de 100 kW trigaran més o menys el mateix que els que tingui un LEAF de 40kWh i es connectin a un carregador ràpid (de 50kW). Així s’ha demostrat amb les primeres proves fetes al nou LEAF (a pesar que la capacitat d’emmagatzematge de la bateria és un 55% superior). A més, el LEAF e+ manté el compromís amb els clients i ofereix una garantia contra la pèrdua de capacitat d la bateria de 8 anys o 160.000 km (el que succeeixi primer).

La millora de l’autonomia va acompanyada d’un increment de la potència del motor. El nou LEAFe+ porta un motor de 160kW que dóna un parell de 340 Nm, permetent una major acceleració. L’acceleració de 80 a 120 km/h és un 13% més ràpida que amb l’actual model, la qual cosa li dóna una sortida de les corbes més ràpida i fluida i permet incorporar-se amb més facilitat al trànsit, la velocitat punta ha millorat un 9%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací