Nissan Ibèria s’uneix a la campanya #YoCedoMiCoche amb motiu del COVID-19

723

Actualitat Diària

Des del passat 23 de març Nissan Ibèria ha estat en contacte amb diferents entitats en la Comunitat de Madrid i Catalunya, totes dues colpejades de manera molt important per la pandèmia del COVID-19, les seves capitals, Madrid i Barcelona com a principals focus del virus a Espanya, per a cedir els seus vehicles en la gestió de les emergències sanitàries.

Com a resultat, es van establir una sèrie d’acords de cessió de vehicles amb la Creu Roja de Madrid i de Catalunya, així com amb la Federació de Municipis de Madrid i amb el Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya.

En els últims dies i després de preparar els vehicles, s’han lliurat 9 unitats a la Federació de Municipis de Madrid, amb les quals es podrà donar cobertura a més de 71 municipis de la Comunitat de Madrid i 2 unitats a la Creu Roja de Madrid. A Catalunya s’han lliurat 5 unitats a la Creu Roja de Catalunya, amb les quals es podran cobrir la coordinació d’emergències en les 4 capitals de província catalanes i, finalment, 5 unitats més han estat cedides al Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya.

Francesc Corberó, director de comunicació de Nissan Ibèria comenta sobre aquest tema “Per als lliuraments d’aquests vehicles hem comptat amb la col·laboració del personal dels concessionaris Nissan Caetano Reicomsa ,a Madrid, i Nissan RMotion, a Molins de Rei (Barcelona), i dels seus directius, sense els quals no hagués estat possible posar en marxa aquest projecte i als quals agraïm molt l’esforç” i afegeix “és una mostra més que davant aquestes circumstàncies, quan es treballa en equip, tot és possible #EsteVirusLoParamosUnidos. Per això volem agrair també a RCI Bank & Services i a Mapfre España el suport que ens han brindat per a activar aquesta acció”.

Es va posar a la disposició de les entitats la flota de vehicles de Nissan Ibèria parada amb motiu de les mesures de l’Estat d’Alarma a Espanya, i han estat elles mateixes les que han podi seleccionar el tipus de vehicles en funció de les necessitats a cobrir. En aquest sentit cal destacar que pràcticament un 50% dels vehicles triats per a aquests serveis són elèctrics, com el Nissan LEAF i la furgoneta elèctrica e-NV200 (fabricada en la planta de Nissan a la Zona Franca de Barcelona). La resta d’aquesta flota la constitueixen models com el nou JUKE, el Nissan Qashqai o el major dels crossover el X-Trail, així com la nova furgoneta lleugera NV250 i també la pick-up, Nissan Navara (alguns d’aquests models amb la particularitat de la seva modalitat 4×4).

Aquesta acció s’uneix a la campanya #YoCedoMiCoche, iniciada el mes de març passat per Hyundai i a la qual s’han anat sumant altres marques d’automoció a Espanya com Toyota, Suzuki, Lexus, Kia, Peugeot, Citroën, Opel i DS.

Nissan Ibèria contribueix així a la lluita contra el COVID-19, amb el desig que aquesta pandèmia acabi aviat i la corba d’infectats decreixi, així com disminueixi els efectes a Espanya i en els seus ciutadans.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací