Espaitec de l’UJI inicia un cicle de tallers virtuals sobre salut i benestar

581

Actualitat Diària

Amb un innovador format de café virtual, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) inicia el dijous 16 d’abril de 2020 a les 16 hores un cicle de conferències en línia on la salut i el benestar seran protagonistes.

El primer webinar, titulat «Teletreball, confinament i benestar emocional. Pautes per a l’equilibri»,  té com a objectiu facilitar les eines necessàries per a gestionar de manera òptima el moment excepcional que estem vivint. Aprendrem a enfocar de manera eficaç el teletreball per a aconseguir ser el més productius possible, mantenint un bon nivell de benestar emocional enmig de la incertesa.

Elena Cucala, experta en el desenvolupament de persones i organitzacions, oferirà  aquesta xarrada gratuïta oberta a tot el públic. Tenint en compte que l’aforament de la plataforma és limitat, es requereix inscripció prèvia en www.espaitec.uji.es  abans del dimecres 15 d’abril.

La sessió té un enfocament d’interés doble. D’una banda, els empresaris i emprenedors que sobtadament s’han vist obligats a dirigir equips de teletreball sense experiència prèvia i amb recursos limitats. D’altra banda, els professionals que en una situació excepcional han de continuar rendint davant els seus superiors, mentre aprenen a afrontar el nou estat d’alarma sanitària.

Durant la sessió es treballaran algunes pautes claus per a afrontar el  teletreball en situació de confinament, analitzant conceptes com productivitat, rendiment o lideratge en estats d’emergència com l’actual, així com estratègies emocionals per a l’autogestió dirigides a buscar el benestar enmig de la incertesa.

Les accions emmarcades dins de «Cuida’t Espaitec» estan finançades per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana. Amb aquest nou format obert i en línia, les sessions tenen com a objectiu contribuir a millorar la salut de la societat a través d’un conjunt d’accions on la cura del cos i la ment són protagonistes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací