Nissan e Easycharger continuen ampliant la xarxa de recàrrega de vehicles elèctrics

498

Actualitat Diària

Nissan e Easycharger continuen incrementant la càrrega ràpida al nostre país perquè el vehicle elèctric sigui una realitat també per a les llargues distàncies. Des d’avui, ja hi ha una altra estació de càrrega ràpida a Àvila, en Arévalo.

Avui, gràcies a l’autonomia que proporciona el vehicle elèctric més venut del món, el Nissan LEAF, juntament amb la infraestructura de llarg recorregut i de proximitat desenvolupada per Nissan és possible recórrer al complet les Comunitats Autònomes de Castella i Lleó, Galícia, País Basc i Madrid, així com les províncies de Badajoz i València. Traduït ésto en superfície del territori espanyol que podem recórrer amb vehicle elèctric parlem de més de 171.000 km².

Amb aquesta nova estació sumen ja 13 ubicacions de càrrega més que els usuaris de vehicle elèctric poden utilitzar. En aquesta nova estació trobarem 2 equips de 50 Kw de potència i 1 equip doble de 22 Kw de potència. La càrrega ràpida permet poder recarregar el 80% de la bateria del Nissan LEAF en uns 40 minuts. A més, es troba situada en un enclavament perfecte per a donar cobertura a tots dos sentits de la A-6 millorant la cobertura de recàrrega publica i universal que Nissan posa a la disposició de l’usuaris de VE en els trajectes realitzats en aquesta autovia.

Cada emplaçament de recàrrega s’ha dimensionat en escomesa i infraestructura per a poder subministrar fins a 400Kw de potència, per la qual cosa segons vagi creixent la necessitat de recàrrega, es podran instal·lar equips de càrrega ultraràpida de fins a 180kw de potència per punt de càrrega.

Actualment la tarifa estàndard de recàrrega per a qualsevol usuari és de 0,30€/KWH per a la recàrrega ràpida en els equips de 50kw, però els usuaris de vehicle elèctric NISSAN, tenen un descompte del 50% sobre aquesta tarifa, per la qual cosa recarregar la bateria d’un NISSAN LEAF (40Kwh) ens costarà 6€ i la d’un NISSAN LEAF e+ (62Kwh) ens costarà uns 9€.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací