Nissan consolida el seu creixement en mobilitat elèctrica en el primer trimestre de l’any a Madrid

912

Actualitat Diària

Les dades registrades per Nissan en la Comunitat de Madrid demostren, una vegada més, el creixement imparable de la companyia en matèria de mobilitat elèctrica. De fet, la marca lidera el sector a Espanya en general i en la Comunitat de Madrid en particular. En total, Nissan ha matriculat 446 unitats a la regió de Madrid durant el primer trimestre de 2019, amb una quota de mercat de 26,93% el que suposa un 369,47% més respecte al mateix període de l’any anterior. Atesos les dades de tota Espanya, Nissan també ocupa un lloc destacat amb un total de 741 matriculacions, una quota de mercat de 22,93% i un creixement del 203,69%.

Si posem el focus en el Nissan LEAF, les dades del model elèctric de Nissan encara són més espectaculars. Durant aquests primers tres mesos s’han matriculat 322 unitats només en la Comunitat de Madrid, la qual cosa suposa una quota de mercat del 19,44%. El LEAF també marca el ritme en tota Espanya amb 563 unitats matriculades, una quota del 17,42% i un creixement en el mateix període de l’any anterior del 296,48%.

Aquests números demostren que Nissan continua sent la referència en mobilitat elèctrica i la perspectiva és consolidar aquest lideratge al llarg de l’any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací