Nissan adapta el seu negoci a la creada regió Amieo que suposa la inclusió en 140 mercats

566

Actualitat Diària

Nissan va anunciar avui un reajustament de les seves regions globals com a part de la següent fase del pla de transformació global Nissan NEXT.

A nivell mundial, set regions geogràfiques es convertiran en quatre – el Japó i ASEAN, les Amèriques, la Xina i la nova regió AMIEO composta per Àfrica, Orient Mitjà, l’Índia, Europa (inclosa Rússia) i Oceania.

AMEIO cobrirà més de 140 mercats amb una població d’al voltant de 3,8 bilions de persones, amb 45 productes Nissan que van des de l’icònic Nissan Patrol SUV fins al Nissan LEAF totalment elèctric. La nova regió permetrà una presa de decisions més ràpida i crear un model de treball més flexible en una sèrie de mercats on Nissan està electrificant la seva gamma de models.

Gianluca de Ficchy, President de Nissan Europa, serà President de la nova regió AMIEO. Guillaume Cartier, actualment President de la regió AMI, continuarà com a tal i assumirà la Vicepresidència de la nova regió AMIEO, sent màxim responsable de màrqueting i vendes per a aquesta.

La regió AMIEO i l’equip de gestió seran operatius des de l’1 d’octubre, amb la plena implementació de la nova regió per a començar després de la consulta amb els representants dels treballadors a Europa.

“Aquest realineament i reorientació ens ajudarà a ser més competitius, millorant la qualitat i velocitat de les nostres operacions i permetent-nos implementar les últimes tecnologies de manera més consistent i més ràpida als nostres clients”, va dir De Ficchy

“L’augment de l’escala i l’abast d’aquesta nova regió alinearà el negoci millor per a complir amb els desafiaments que enfrontem en la indústria d’automoció. Això serà un canvi positiu en la forma en què operem i cooperem a tot el món, amb la finalitat de garantir l’èxit futur de l’empresa.”

La gestió de les funcions d’Indústria, I+D, Planificació, Administració i Finances començarà a partir de l’1 d’octubre dins de la nova regió AMIEO, juntament amb els equips de Vendes i Màrqueting per a continuar centrant-se en geografies específiques, per a garantir que els productes i serveis de Nissan es mantenen optimitzats per als clients en tots els mercats.

A través de Nissan NEXT estem transformant l’empresa en una organització més àgil i orientada als beneficis. Com sempre, la nostra gent serà la força impulsora del nostre èxit futur i estic desitjant reunir un grup de persones tan divers i amb tant de talent”, va agregar Cartier.

“La major escala i abast de l’organització regional ens ajudarà a accelerar el desplegament d’innovacions en els nostres vehicles per als clients en tota la nova regió, i a aprofitar les nostres fortaleses en múltiples segments per a millorar el rendiment del negoci.”, va afegir De Ficchy

L’equip directiu de la regió de la AMIEO també inclourà:

– Kevin Fitzpatrick, Sènior Vice President for Manufacturing and Supply Chain Management

– David Moss, Sènior Vice President for R&D

– George Leondis, Sènior Vice President for Administration and Finance

– François Bailly, Sènior Vice President, Chief Planning Officer

– Jordi Vila, Divisional Vice President for Màrqueting and Sales Operations, Europe

– Joni Paiva, Divisional Vice President for Màrqueting and Sales Operations, Africa, Middle East, l’Índia, and Oceania

AMIEO – Fets i xifres

Àmbit geogràfic d’Àfrica, Orient Mitjà, l’Índia, Europa (incloent Rússia) i Oceania, cobrint més de 140 mercats

Població d’al voltant de 3.800 milions de persones

29 milions de vehicles venuts en 2019, la qual cosa representa més del 30% de les vendes mundials de vehicles

820,000 Vendes de Nissan, Datsun i Infiniti en 2019

Plantes en 3 continents

Els models clau de Nissan inclouen Qashqai, Navara, Patrol i LEAF

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací