La Conselleria de Sanitat licita l’ampliació i reforma del centre de salut de Rafelbunyol

541

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació del contracte de serveis per a la redacció del projecte i la direcció de les obres d’ampliació i reforma del centre de salut de Rafelbunyol com a edifici passiu, per un import de licitació de 223.546,63 euros.

Després de les obres, el centre de salut de Rafelbunyol, pertanyent al Departament de Salut Clínic-Malva-rosa, serà un edifici singular de consum energètic gairebé nul, és a dir, de caràcter passiu a nivell energètic.

Amb aquestes premisses, serà un referent des del sector públic en el compliment dels objectius de les directives d’eficiència energètica d’edificis de la Unió Europea i de la Generalitat en el pla d’estalvi energètic i de foment d’autoconsum d’energia elèctrica i incorporació de criteris d’eficiència energètica en la contractació pública.

La superfície actual del centre és de 543 m², dels quals es reformaran 272 m² i es derrocaran altres 271 m². A més, es preveu una ampliació de 1.315 m², per la qual cosa, després de les obres, el centre de salut de Rafelbunyol comptarà amb una superfície total de 1.587 m².

El pla funcional que desenvoluparà aquest projecte comptarà amb àrea de recepció, amb 3 llocs de taulell, un despatx de suport administratiu i telefonia, un local d’informàtica (rack) i megafonia (central), així com una consulta pròxima que pugui usar-se com a consulta d’aïllament.

De la mateixa manera, comptarà amb una àrea d’administració, amb despatx per a la prefectura de zona bàsica, per a coordinació d’Infermeria, per a referent administratiu i sala de reunions amb biblioteca i descans. El centre comptarà també amb magatzem per a material fungible, magatzem de farmàcia i de residus.

Així mateix, quant a les zones assistencials, el centre comptarà amb una àrea d’extraccions perifèriques amb una sala d’extracció, un box o sala de tractaments i cures i una sala de tractaments i cures d’urgències.

L’àrea de medicina de família comptarà amb 5 consultes de medicina, 3 d’infermeria i 2 polivalents. Per part seva, l’àrea de Pediatria disposarà de 3 consultes, dues de pediatria i una d’infermeria pediàtrica.

Amb tot, el centre comptarà també amb un despatx per a l’àrea de Treball Social, una àrea maternal amb una consulta per a matrona, una sala d’educació maternal, un magatzem i un vestuari amb bany, i una àrea de rehabilitació amb despatx per a fisioterapeutes, un gimnàs, 2 boxs i un vestuari amb bany.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací