Bankia reafirma el seu compromís amb Casa Caridad amb 50.000 euros per a donar suport a la labor social

711

Actualitat Diària

Bankia ha reafirmat la seva col·laboració amb Casa Caridad amb la signatura d’un conveni pel qual l’entitat financera destina 50.000 euros a l’ONG amb l’objectiu de continuar prestant una atenció personalitzada a les persones més vulnerables.

A través d’aquest acord, Bankia aportarà 45.000 euros a Casa Caridad per a la implantació de mesures extraordinàries en matèria de salut, higiene i assistència bàsica per a garantir un servei individualitzat a les famílies i persones en situació d’exclusió social. Una ajuda especialment necessària per als usuaris afectats per l’actual crisi sanitària generada per la pandèmia del Covid-19.

El conveni ha estat subscrit, en un acte celebrat en la seu social de Bankia a València, pel director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, i per la directora comercial de la Territorial, Rosa Piqueras; i pel president de Casa Caridad, Luis Miralles. En l’acte també han participat la directora-gerent de Casa Caridad, Guadalupe Ferrer, i la coordinadora de la Direcció de Comunicació i Relacions Externes de Bankia a la Comunitat Valenciana i Múrcia, Isabel Rubio.

A més de contribuir al dia a dia per a la prestació dels serveis de Casa Caridad, l’entitat financera destinarà 5.000 euros per a l’adquisició dels regals dels Reis Mags dels nens escolaritzats i els seus germans a les escoles infantils de Casa Caridad.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló ha subratllat que “ara més que mai és fonamental recolzar a associacions com a Casa Caridad, que són referència a la nostra província en el suport a les persones que pitjor l’estan passant i que treballen diàriament a donar resposta a les seves necessitats més urgents en un context tan complex com l’actual”.

El president de Casa Caridad, per part seva, ha agraït el “compromís de Bankia amb les persones més vulnerables de València en un moment especialment complicat per les conseqüències de la pandèmia que ens ha portat a adaptar les nostres instal·lacions per a vetllar per la seguretat de professionals i usuaris al mateix temps que mantenim la nostra activitat i obrim nous serveis ajustats a les demandes actuals derivades de la pandèmia, una crisi sanitària i econòmica que està colpejant més forta a persones i famílies en risc d’exclusió social”.

Acció social prioritària

Des de 2014, Bankia col·labora de manera ininterrompuda amb el projecte social de Casa Caridad, dins de les seves línies d’acció social. L’aportació de Bankia suposa una col·laboració molt important per al manteniment de l’activitat de l’ONG i posa en valor el compromís de l’entitat financera amb Casa Caridad.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací