Nissan acumula un creixement en el mercat sense RAC en el que va d’any més del 16%

608

Actualitat Diària

Les dades de mercat del mes de maig mostren un nou creixement del mercat, si bé, aquestes dades estan altament distorsionats per l’efecte de la pandèmia i, pel baix volum de l’any passat amb el qual es compara. En aquest context, Nissan ha crescut el mes de maig per sobre del 100%, acumulant un creixement en els primers cinc mesos de l’any un augment del 5%, amb un focus clar posat en el mercat sense RAC, on l’augment és de més del 16%, més de 10 punts per sobre del creixement total del mercat de la marca.

Quant a models, tant Nissan Juke com Qashqai mostren resultats molt positius en el que portem d’any amb forts creixements, especialment significatiu en el cas del primer que, porta augmentant de manera consecutiva tres mesos i acumula una alça del 30% en el que portem d’any.

El segment crossover ja suposa més del 50% de les vendes totals de vehicles en el mercat espanyol, amb un excepcional comportament del segment dels crossovers petits on s’emmarca el Nissan Juke, Aquest segment creix en el que portem d’any gairebé un 70%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací