Nissan actualitza la NV300 Combi amb un aspecte més atrevit

506

Actualitat Diària

Nissan ha presentat avui les millores incorporades a la nova NV300 Combi.

Una nova motorització que compleix amb la norma Euro *6DFull, un aspecte més atrevit i una sèrie de noves tecnologies aporten un major confort alhora que ofereixen una major practicitat.

Confort interior d’alta qualitat combinat amb un nou exterior més robust

L’habitacle de la NV300 s’ha renovat per complet amb l’objectiu de millorar el confort del conductor. Els seients interiors es poden configurar en 5, 6, 8 i 9 places per a una versatilitat òptima, amb un seient del passatger que és abatible i desmuntable i amb seients plegables. Un quadre de comandament totalment nou amb botons cromats setinats i una combinació de colors en carboni fosc, reflecteix l’estil interior d’un turisme amb un aspecte d’alta qualitat, mentre que el volum d’emmagatzematge millorat de més de 88 litres (que inclou un compartiment d’emmagatzematge de 54 litres sota el seient del passatger) proporciona a la nova NV300 una de les millors capacitats d’emmagatzematge del mercat.

En l’exterior, la nova NV300 destaca pel seu aspecte robust i dinàmic gràcies a la nova graella *interlock, un element de disseny característic de la gamma de vehicles comercials lleugers de Nissan, que es va introduir en la NV400 l’any passat. Altres millores en l’exterior inclouen un nou frontal, realçat pels nous fars LED i una signatura de llums diürnes específica per a Nissan. Una altra millora que contribueix a l’aspecte elevat de la NV300 són les llandes d’aliatge de 17 polzades opcionals.

En general, la nova NV300 transmet la imatge d’agilitat i fiabilitat de Nissan gràcies a un equilibri entre força, estabilitat i resistència.

Major seguretat i comoditat

A més del seu aspecte més atrevit i fort, la NV300 es beneficia dels nous sistemes avançats d’ajuda a la conducció (*ADAS) per a millorar la seguretat i el confort, contribuint així al fet que les famílies i els empresaris circulin amb tranquil·litat. En funció dels nivells, la nova NV300 inclou ara funcions de seguretat com el control d’angle mort, l’avís de canvi de carril involuntari, el reconeixement de senyals de trànsit, el control de creuer adaptatiu i l’avís de distància. El vehicle també compta amb dos nous coixins de seguretat frontals millorats per al passatger.

En alguns nivells d’equipament, la nova NV300 ofereix connectivitat a bord, aportant així nivells addicionals de funcionalitat i confort per a fer més fàcils i agradables els trajectes llargs.

Les solucions multimèdia d’alt rendiment es controlen mitjançant una pantalla multitàctil de 8 polzades del sistema *NissanConnect. *NissanConnect ofereix als conductors i als passatgers funcions d’informació, entreteniment i navegació a l’abast de la mà amb una connexió a través del telèfon intel·ligent (Android Acte i Apple *CarPlay).

Motoritzacions i motors que compleixen amb la norma Euro *6DFull

La nova NV300 aporta encara més potència gràcies a la introducció de tres nivells de potència del motor de 2.0 l *dCi; de 110 CV (Canvi Manual), 150 CV (Canvi Manual i automàtic) i 170 CV (Canvi automàtic). Totes les configuracions compleixen la més recent normativa europea d’emissions Euro 6D *Full. Aquest nou model també compta amb un turbocompressor de geometria variable que aconsegueix una major potència, passant de 110 a 170 CV, i un augment del parell motor que aconsegueix fins als 380 *Nm.

*Dmitry *Busurkin, director general de Vendes Corporatives i *LCV de Nissan Europa, ha declarat: «La NV300 ja era una *Combi versàtil per a famílies nombroses i professionals del transport de persones.

La nova Nissan NV300 és un vehicle de transport de persones intel·ligent i còmode, ja que aquesta furgoneta de grandària mitjana ofereix més espai i comoditat als clients.

Les millores que hem introduït no sols la fan més agradable de conduir, sinó també més segura, gràcies a les tecnologies d’ajuda a la conducció.

Igual que tots els *LCV de Nissan, la nova NV300 inclou una garantia paneuropea de 5 anys / 160 000 km que ofereix als propietaris tranquil·litat i un servei fiable sempre que el necessitin».

La nova NV300 *Combi estarà en els concessionaris espanyols el mes vinent de maig. Per a obtenir més informació, visita el lloc web de Nissan i roman atent a altres emocionants anuncis de la gamma de productes que es publicaran en els pròxims mesos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací