L’activitat de Bankia a la Comunitat Valenciana genera impacte positiu per 2.632 milions d’euros

433

Actualitat Diària

L’activitat de Bankia a la Comunitat Valenciana va generar un impacte positiu de 2.632 milions d’euros durant 2019 i va contribuir a crear un total de 71.045 llocs de treball a la regió, segons es desprèn de l’informe ‘L’Impacte de Bankia en l’Economia i la Societat 2019’ que ha comptat per a la seva elaboració amb la signatura especialitzada Valora Consultors.

La contribució de l’activitat de Bankia com a entitat financera va tenir un impacte generat per l’activitat directa de 279 milions d’euros i de 8.144 ocupacions en l’economia de la Comunitat Valenciana a través de l’aportació fiscal, el pagament de salaris, les compres a proveïdors i les col·laboracions socials.

En matèria social, Bankia, a través de la seva col·laboració amb entitats socials a la regió, entre les quals destaquen el conveni anual subscrit amb Fundació Bancaixa i *Fundació *Caixa Castelló, va beneficiar a 101.565 persones en 2019.

En el marc del seu compromís amb el medi ambient, l’entitat va participar en 2019 en el finançament d’un projecte d’energies renovables a la Comunitat Valenciana que va evitar 42.460 tones de CO₂.

A més, el finançament en préstecs i crèdits concedits a particulars, empreses, pimes i autònoms de les tres províncies va generar un impacte en l’economia valenciana de 2.353 milions d’euros i l’impuls de 62.901 llocs de treball.

En la seva estratègia de negoci, l’entitat financera incorpora criteris ambientals, socials i de bon govern, mantenint una relació amb els grups d’interès enfocada en la generació de valor i benefici mutu.

Per a això, Bankia compta amb una política de Gestió Responsable que contribueix a orientar el negoci, gestionar els riscos i aprofitar oportunitats. Aquest acompliment està connectat amb la contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS) per al compliment de l’Agenda 2030 i la contribució als Principis de Banca Responsable i al Compromís Col·lectiu d’Acció pel *CIima, promoguts per Nacions Unides i signats per l’entitat en 2019.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací