Nissan accepta electricitat com a forma de pagament de pàrquing

569
The 10,000-square-meter, zero-emission Pavilion is outfitted with solar panels and supplied with renewable hydroelectric power.

Actualitat Diària

Nissan dóna als clients d’un vehicle elèctric una altra raó per a estimar els seus vehicles Elèctrics: la possibilitat de pagar per aparcar amb electricitat. Els conductors de vehicle elèctric podran descarregar electricitat de les bateries dels seus cotxes per a pagar per aparcar mentre visiten el Nissan Pavillion en Yokohama, obert des de l’1 d’Agost.

El Sistema de pagament del pàrquing és una de les moltes innovacions que els visitants poden experimentar en el Nissan Pavillion, construït per a mostrar com Nissan mou a la gent cap a un món millor. Els visitants poden menjar en el Nissan Chaya Cafe, operat per l’energia de les bateries del Nissan LEAF i per energia solar. També es pot gaudir d’experiències virtuals que et permeten sentir l’emoció de la Fórmula E en els circuïts o als carrers a través del nou Nissan Ariya, un crossover elèctric.

El Nissan Pavillion té 10.000 metres quadrats equipat amb panells solars i amb un Sistema hidroelèctric renovable. El Nissan Pavillion és un lloc on els clients poden veure, sentir i inspirar-se per la visió del futur pròxim de Nissan per a la Societat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací