La inversió en el pas superior sobre el canal d’Iberdrola i la xarxa contra incendis s’eleva a 2.577.386 euros

538

Actualitat Diària

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha visitat avui les obres que s’executen en la dàrsena sud del port de Castelló i que configuraran un nou espai més segur i sostenible.

Acompanyat de la directora, Ana Ulloa, i el cap d’àrea d’Infraestructures, Juan Bautista Mingarro, ha posat en valor els plans d’expansió en aquesta zona portuària, amb la construcció del pas superior sobre el canal d’Iberdrola i vial de gairebé 900 metres que connectarà la rotonda d’accés a la dàrsena sud amb la zona de graneles líquids. Aquesta obra contempla xarxa de drenatge, de proveïment, contra incendis i xarxa de mitjana tensió i el seu pressupost s’eleva a 1.622.000 euros.

La posada en marxa d’aquest nou vial i del pas elevat permetrà optimitzar el trànsit en la dàrsena sud.

Rafa Simó també ha inspeccionat les obres d’instal·lació d’una xarxa contra incendis de 5.500 metres de canonada i la instal·lació d’un dipòsit d’acer galvanitzat de 350 metres cúbics de capacitat. La inversió ascendeix a 955.386 euros.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha destacat la transcendència d’aquestes obres en la dàrsena sud “perquè configuraran un espai amb millors serveis per als nostres clients, més segur i sostenible”. Ha assenyalat la importància de la dàrsena sud dins de l’estratègia de PortCastelló de disposar de més espais mediambientalment respectuosos, així com generar negoci i riquesa a Castelló i el seu entorn.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací