Morella s’hadereix a un distintiu de Turisme per a garantir la salut amb guies específiques per a cada establiment o empresa

664

Actualitat Diària

Morella recupera, pas a pas, l’activitat turística i pretén ser un destí segur i lliure de COVID-19. D’aquesta manera, l’Oficina de Turisme de Morella i diferents empreses i establiments de la ciutat s’han adherit a la iniciativa ‘Responsible Tourism’ del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. L’Ajuntament de Morella ha facilitat la senyalització necessària, així com el suport de la Policia Local en aquesta senyalització. A més, aquesta iniciativa s’ha fet extensiva a tot el teixit empresarial de Morella a través de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO).

La Secretaria d’Estat de Turisme ha creat aquest distintiu per a reconéixer a aquells establiments turístics que fan un esforç per crear un entorn segur no solament per als turistes sinó per als seus propis treballadors i els residents, aplicant les directrius i recomanacions contingudes en les guies de mesures per a la reducció del contagi pel coronavirus SARS-CoV-2. Així, cal explicar que les guies estan publicades a la pàgina web del ministeri i són específiques per als diferents tipus d’establiments o negocis. Així, Morella ja s’han unit fins a 12 empreses entre les quals hi ha hotels, cases rurals, restaurants i empreses de turisme actiu.

La regidora de Promoció Turística i Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “és una iniciativa molt important en aquestos moments, en la qual el ministeri ofereix unes guies de mesures per a evitar contagis i que Morella, en aquest cas, siga un destí turístic segur”. L’edil ha explicat que “els establiments i empreses de Morella ja seguien els diferents protocols de seguretat i higiene, però el distintiu ‘Responsible Tourism’ assegura aquesta pràctica”. Finalment, Mari ha volgut “animar a visitar Morella disfrutar de tots els seus atractius” i ha aprofitat per a “agrair el treball tant del sector públic com privat perquè Morella siga un destí segur per a totes i tots”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací