Nissan aposta per l’ús de les noves tecnologies per a oferir una major seguretat viària als consumidors

655

El fabricant d’automòbils japonés pretén democratitzar els avanços en innovació perquè arriben a tots els usuaris

Actualitat Diària

Nissan aposta per l’ús de les noves tecnologies per a oferir una major seguretat viària als consumidors. A més, té com a propòsit democratitzar la tecnologia i fer que els últims avançaments en matèria de seguretat arriben a tots els compradors. Invisible to Visible és una tecnologia creada a través de Nissan Intelligent Mobility, la visió de la companyia per a canviar la manera de conduir, impulsar i integrar els vehicles en la societat actual.

Invisible to Visible farà costat als conductors mitjançant la combinació d’informació dels sensors exteriors i interiors del vehicle amb dades del núvol. Això permet al sistema no sols rastrejar els voltants immediats del vehicle sinó també anticipar el que està per davant, fins i tot mostrant el que hi ha darrere d’un edifici o molt a la vora.

En connectar el món virtual, aquest sistema obri infinites possibilitats de servei i comunicació, la qual cosa fa que la conducció siga més còmoda, convenient i segura, ja que permet que el conductor puga veure allò que és invisible. Les funcions interactives creen una experiència que s’adapta als interessos i estil de conducció personal perquè qualsevol puga gaudir adaptant-ho a les seues particularitats.

Conducció connectada com mai abans

Invisible to Visible funciona amb la tecnologia Omni-Sensing de Nissan, que actua com un centre de recopilació de dades en temps real de l’entorn del trànsit, dels voltants i l’interior del vehicle. La tecnologia SAM (Seamless Autonomous Mobility) de Nissan analitza l’entorn de l’autopista a través d’informació rellevant en temps real, i el sistema de suport semiautònom ProPILOT proporciona informació sobre els voltants de l’automòbil.

La tecnologia mapetge un espai virtual de 360 graus al voltant del vehicle per a proporcionar informació sobre coses com l’estat de les autopistes i interseccions, la visibilitat, la senyalització o els vianants pròxims. També pot detectar a les persones que es troben dins del vehicle mitjançant l’ús de sensors interiors per a anticipar millor quan poden necessitar ajuda per a trobar alguna cosa o prendre un café per a mantindre’s alerta.

Durant la conducció manual, el sistema Invisible to Visible proporciona informació de Omni-Sensing com una superposició en el camp de visió complet del conductor. La informació ajuda els conductors a avaluar i preparar-se en diferents escenaris, com a cantonades amb poca visibilitat, condicions irregulars de la superfície de la carretera o trànsit que s’aproxima. I2V no sols mostrarà informació sobre congestió i el temps estimat de viatge; sinó que pot comunicar detalls únics per a informar millor el conductor sobre el camí a seguir, eliminant factors desconeguts per a mitigar l’estrés en conduir. I2V donarà suggeriments alternatius, fins i tot quant a quin carril es mou millor en trànsit intens, mitjançant l’ús de mapatge de dades locals en temps real a través de Omni-Sensing.

En arribar a un destí, I2V pot accedir a SAM per a buscar espais d’estacionament i estacionar el vehicle en lloc del conductor en situacions que requerisquen maniobres difícils d’estacionament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací